- Reaksiyon puanı
- 14,593
- Puanı
- 1,060
Onu izledin mi? Çok güzeldi.Arıka Sıradakiler
Onu izledin mi? Çok güzeldi.Arıka Sıradakiler
Evet izledim güzeldi.Sen hangi gizemli dizi izledin?Onu izledin mi? Çok güzeldi.
LOST, Pretty Little Liars. Sen bunlara baktın mı?Evet izledim güzeldi.Sen hangi gizemli dizi izledin?
HayırLOST, Pretty Little Liars. Sen bunlara baktın mı?
Bu kısmı yorumlar mısın?
Fav 10 ada bittimi?Bu kısmı yorumlar mısın?
Bir anda kızların telefonlarına yeni bir mesaj daha gelir. Mesajı yollayan yine ''A'' denen kişidir. Mesajda ''Zavallı Doğa. Sevgilin Mert şu an evinde ölü halde'' yazıyordur. Kızlar mesajı okuyunca çok şaşırırlar.
Doğa'nın bir anda gözleri dolar: Bu gerçek olabilir mi? Bu A denen kişi Mert'i öldürmüş olabilir mi kızlar?
Diğer kızlar halen daha çok şaşkınlardı ve bu yüzden Doğa'ya cevap bile vermemişlerdi.
Doğa bir anda bağırarak: Kızlar neden cevap vermiyorsunuz? Mert öldürülmüş olabilir mi?
Kantindeki herkes Doğa'nın bağırışını duyar ve ona ters ters bakmaya başlarlar.
Beste bir anda konuşmaya başlar: Dediğim gibi bu A denen kişi psikopat olabilir. Bu yüzden Mert'e bir şey yapmasından ben de çok korkuyorum.
Doğa ve diğer kızlar bir anda apar topar Mert'in evine doğru giderler!
Yok bitmedi bu sezon son ama. Sana attığım kısmı neden yorumlamadın?Fav 10 ada bittimi?
Gizemli heycanlıYok bitmedi bu sezon son ama. Sana attığım kısmı neden yorumlamadın?
Nasıl gidiyor işler?Gizemli heycanlı
Günde 5 saat iyi yorucu değil.Yarın tatilNasıl gidiyor işler?
Yarın gece FAV10 ÜYELERİ GİZLİ ADADA - YENİ BÖLÜM var. @slhttnmtl @DoğanGünde 5 saat iyi yorucu değil.Yarın tatil
oo çok güzelYarın gece FAV10 ÜYELERİ GİZLİ ADADA - YENİ BÖLÜM var. @slhttnmtl @Doğan
Heyecandan yanlış etiket yapmışım.oo çok güzel
Olur öyle şeylerHeyecandan yanlış etiket yapmışım.
Yarın gece FAV10 ÜYELERİ GİZLİ ADADA - YENİ BÖLÜM var. @slhttnmtl @Angelica
Beni alıntı yapıyordun istediğin kadar etiketle önemli değil kardeşimKusura bakma.
Müneccimiyim ben nerden biliyim 🤣🤣@seyfullXh Kızlar polise gidecek mi sence? A'dan çok da korkuyorlar!
@The_Erinch sonunda beğenmişsin.
Sen hep böyle yapıyorsun kimse bilemez zaten. Sadece tahmin et demiştim. Üzdün.Müneccimiyim ben nerden biliyim 🤣🤣