Bölüm çok iyiydi. Tövbeler Olsun ve Şarkılar Bizi Söyler'in de olmadığını göz önünde bulundurursak yükselir bence.Hangi takımlısın?
Yarın yükselir mi sence?
Bölüm çok iyiydi. Tövbeler Olsun ve Şarkılar Bizi Söyler'in de olmadığını göz önünde bulundurursak yükselir bence.Hangi takımlısın?
Yarın yükselir mi sence?
Sen bölümü ne zaman okuyacaksın?Bölüm çok iyiydi. Tövbeler Olsun ve Şarkılar Bizi Söyler'in de olmadığını göz önünde bulundurursak yükselir bence.
Birkaç dakikaya söz okuyorum.Sen bölümü ne zaman okuyacaksın?
Şahika ölmez, öldürür. Bak.Birkaç dakikaya söz okuyorum.
Zehirlemeden hem de.
10 bölüm içerisinde biri ölecek deniyor kim sence?Zehirlemeden hem de.
Şu durumda onun için yorum yapmam imkansıza yakın ama Emir hep bir adım önde benim için.10 bölüm içerisinde biri ölecek deniyor kim sence?
Cidden Emir olabilir. Dizime yorumunu bekliyorum birazdan.Şu durumda onun için yorum yapmam imkansıza yakın ama Emir hep bir adım önde benim için.
Yine 1000 okunmayı geçer miyim sence? 🤗Çok akıcı ve heyecanlı bir bölüm olmuş. Çok beğendim. @haluk792
Tabiki geçersin.Yine 1000 okunmayı geçer miyim sence? 🤗
Azra Hanım tuhaf mı davranıyor sence?Tabiki geçersin.
Azra Hanım değil de kızlar tuhaf gibiler.Azra Hanım tuhaf mı davranıyor sence?
Bu kısmı yorumlar mısın?Azra Hanım değil de kızlar tuhaf gibiler.
Doğa'nın söylediği tamamen yalan. Kesinlikle A ile ilgili bir olay oldu orada.Bu kısmı yorumlar mısın?
Bu durum Azra Hanım'ın dikkatini çeker ve onlara: Kızlar, neden yüzleriniz bir anda bembeyaz oldu?
Doğa gülümseyerek: Eviniz biraz soğuk, üşüdük. Biz üşüyünce yüzlerimiz bembeyaz olur. O yüzden de yüzlerimiz bembeyaz oldu.
Bu kısım?Doğa'nın söylediği tamamen yalan. Kesinlikle A ile ilgili bir olay oldu orada.
fenerbahçeHangi takımlısın?
Yarın yükselir mi sence?
Ben de. Ama çok fanatik değilim küçükken daha çoktum. Ailen hangi takımlı?fenerbahçe
A kızların yakından tanıdığı birisi çıkacak bence. Böyle yaparak göz korkutuyor.Bu kısım?
Kızlar, oradan çıktıktan sonra hemen karşıdaki kafeye otururlar.
Ece: Bu A denen kişi de kim? Hem ne sırrından bahsediyor bu kişi?
Kübra: A denen kişi bizlere bu mesajı gizli bir numaradan atmış. Yani bu mesajı yollayını bulmamız imkansız gibi görünüyor. Hem sana da katılıyorum Ece. Bu A denen kişi sır diyerek neyi kastetmiş olabilir ki?
Bu kısım?A kızların yakından tanıdığı birisi çıkacak bence. Böyle yaparak göz korkutuyor.