M TV Aramızdan Biri - 1. Sezon 1. Bölüm

güzeldi polisiye gelmiş gibi @haluk792
Bu kısmı yorumlar mısın?

Her şey bir yıl önce, Aslı'nın ortadan kaybolmasıyla başlamıştı. O gün Aslı ve arkadaşları Doğa, Beste, Ece ve Kübra park yerinde buluşmuşlardı. Aslı tek başına, kız arkadaşlarına ve kendine bir şeyler almak için parkın yakınındaki markete doğru giderken birden ortadan kaybolmuştu.

kaçırılmış olabilir fidye için benim düşüncem bu

Reactions: cokiyitvci
kaçırılmış olabilir fidye için benim düşüncem bu
Bu kısım nasıl?

Bu beş yakın arkadaş eski yıllardan beri en az haftada bir gün bu parkta buluşup, dertleşirlerdi. Aslı'nın ortadan kayboluşuna dört yakın arkadaşı çok üzülmüşlerdi. Aslı'nın annesi Azra Hanım ve babası Bülent Bey bugün çok daha fazla üzüntü içindeydiler. Çünkü bugün kızlarının ortadan kayboluşunun birinci senesiydi. Tam bir yıldır, Aslı bulunamıyordu.

dramatik @haluk792

Beğendim genel olarak. Kim çıkacak A merak ettim.
Sonunda sevdiğin bir tarz. Kısa yorum yapmazsın artık inşallah.
Bu dizim zamanında burada ilgi görmedi umarım bu sefer görür siz can üyeler sayesinde. Görecek mi sence?

@haluk792 severek okuduğum hikayende tekrar okumak güzel oldu emeğine sağlık
Bu kısmı yorumlar mısın?

Her şey bir yıl önce, Aslı'nın ortadan kaybolmasıyla başlamıştı. O gün Aslı ve arkadaşları Doğa, Beste, Ece ve Kübra park yerinde buluşmuşlardı. Aslı tek başına, kız arkadaşlarına ve kendine bir şeyler almak için parkın yakınındaki markete doğru giderken birden ortadan kaybolmuştu.

Reactions: Angelica
Doğa Beste Ece ve Kübra ne yaptı ise Aslı da o yüzden kaybolmuş olabilir

Doğa Beste Ece ve Kübra ne yaptı ise Aslı da o yüzden kaybolmuş olabilir
Bu kısım nasıl?

Bu beş yakın arkadaş eski yıllardan beri en az haftada bir gün bu parkta buluşup, dertleşirlerdi. Aslı'nın ortadan kayboluşuna dört yakın arkadaşı çok üzülmüşlerdi. Aslı'nın annesi Azra Hanım ve babası Bülent Bey bugün çok daha fazla üzüntü içindeydiler. Çünkü bugün kızlarının ortadan kayboluşunun birinci senesiydi. Tam bir yıldır, Aslı bulunamıyordu.

@The_Erinch @Doğan da gelir şimdi.

Reactions: Doğan and Angelica

çok güzeldi Aslının kayboluşu hepsini etkiledi