Star Aramızda Kalsın - Dizi Yorumları

eğin de aşk başkadır

minik minik battalzadeler
DÜşüncesi bile korkunç

eğin de aşk başkadır

minik minik battalzadeler
DÜşüncesi bile korkunç
Battal'ı hiç sevemiyorum. Çok abartılı. Hatçik daha iyilerini hak ediyor. O değil de Hüsne'nin ağlaması... Anlatılmaz, anlatılamaz...

gülme krizine girer insan izledikçe

gülme krizine girer insan izledikçe
İşte bu diziyi bu yüzden seviyorum. Diğerleri de ancak Kocamın Ailesi ile oyalansınlar...

[HASHTAG]#husne[/HASHTAG] bu yeni kızı yer
Peki nasıl buldun şu Nida'yı? Fena değil, ama kesinlikle bir Hatçik karizmasına sahip değil. Ve o zil sesi... Paha biçilemez...

evi karıştıracak gibi
Şimdiden karıştırdı bile. [HASHTAG]#direnhusne[/HASHTAG] ve [HASHTAG]#geridonhatcik[/HASHTAG] hashtag'leriyle katkıda bulunabilirsin konuya...

evi karıştıracak gibi

Şimdiden karıştırdı bile. [HASHTAG]#direnhusne[/HASHTAG] ve [HASHTAG]#geridonhatcik[/HASHTAG] hashtag'leriyle katkıda bulunabilirsin konuya...
[HASHTAG]#direnhusne[/HASHTAG] de
[HASHTAG]#geridonhatcik[/HASHTAG] olmazsa kötü olacak
bu aeada yDİGRIN eski kocası gitsin bence sevemedim

Yadigar'a da gelinlik çok yakıştı bu arada. Civan da harika bir damat olur...

[HASHTAG]#direnhusne[/HASHTAG] de
[HASHTAG]#geridonhatcik[/HASHTAG] olmazsa kötü olacak
bu aeada yDİGRIN eski kocası gitsin bence sevemedim
Cengiz Bozkurt, çok iyi oynuyor bu arada. Ki karakterinden nefret ediyorsak bu onun başarısıdır. Hatçik eve hemen dönmez ama. Hüsne de delirmeye devam eder artık. Çıldırmayın şu kadını!..

nida ya sinir oldum
[HASHTAG]#geridonhatcik[/HASHTAG]

kıvırcık yine ortalığı karıştırdı

Son düzenleme:
nida ya sinir oldum

kıvırcık yine ortalığı karıştırdı
Hüsne'nin delirtmez bu Nida. Kim oluyor ki bu? Sen kimsin?!

Yunus'a hiç girmiyorum, o nasıl Halil'in çocuğu olabiliiyor?
Bu arada şaka maka CivYad birkaç bölüme kadar muratlarına erecek galiba. Nehir'in aralarını bozacağını düşündüm, ama kendisi bu süreçte aktif bir rol almadı bunun aksine. Vallahi sürprizlerle dolu bir dizi...

[HASHTAG]#husne[/HASHTAG] bu işin peşini bırakmaz bence mahkeme olayını öğrenir

[HASHTAG]#husne[/HASHTAG] bu işin peşini bırakmaz bence mahkeme olayını öğrenir
[HASHTAG]#geridonhatcik[/HASHTAG]​
Yadigar ile Civan çok tatlılar ama. "Çok" diyorum ama. Bir aksilik çıkacak gibi görünüyor çünkü...

[HASHTAG]#direnhusne[/HASHTAG]

Bu arada bu Behiye de ne çekti şu Ali'den? Kadını kalıptan öldüreceksiniz resmen. Ayrıca Arife & Mahir ve Ceylan & Ali <3 Ben...

Ayrıca Hüsne'nin soğan tutkusuna da bayılıyorum. Ve Yadigar da, Behiye'den önce gidecek gibi bu Yaren yüzünden. Üzmesin şu kadını, zaten gıcık oluyorum... 😡

Son düzenleme:
öptü sonunda

daha sonuçlsr açıklanmadı az bekle ,
)))
Sonuç açık sen izlemissin daha neyi bekliyon)) izledigin diziler 3 gün yaşamıyor yahuu . bana gultepeyi savunuyordu dizi şuan nerde dün hayat yolunu izlesin sonuç ortada)) şura ya çaktırmadan bakiyon ..

Sonuç açık sen izlemissin daha neyi bekliyon)) izledigin diziler 3 gün yaşamıyor yahuu . bana gultepeyi savunuyordu dizi şuan nerde dün hayat yolunu izlesin sonuç ortada)) şura ya çaktırmadan bakiyon ..
şuraya bakmiyim panpa merak etme
))

dersler yerine otursun yalan dünya-ulan istanbul-galip derviş kalacak izlediğim diğerleri bnm içim olmazsa olmaz değil
)