Star Aramızda Kalsın - Dizi Yorumları

Evet, ondan da ümitliyim. İkinci bir Benim Adım Gültepe çıkacak gibi görünüyor. O da birkaç hafta sonra Perşembe günlerimizin yeni gözbebeği olur artık.

#sonkezaramızdakalsın Heyecan, biraz sonra kaldığı yerden devam edecek. Beklemedeyiz.
Bir oyunculuk şöleni (Aramızda Kalsın) bitiyor, diğeri başlıyor
İnşallah tutacak

Beklentilerimizi karşılar umarım. Neyse, reklamda görüşürüz.

Profil nasıl olmuş peki? Hüsne ve kuru soğan.
Harika
attığın yazı da çok güzeldi

[HASHTAG]#sonkezaramizdakalsin[/HASHTAG] güzel gidiyor arife ile mahir de kavuştu tam olucak

#sonkezaramızdakalsın Gelinler de sonunda çıktı. Üçü de melek gibi.

@-potterhead-, @xemrexxx

#sonkezaramızdakalsın Civan nikah memuruna haber vermeyi unutmuş.

#sonkezaramızdakalsın Civan-Yadigar ve Hatçik-Battal sonunda evlendi. Bir ömür boyu mutluluklar. Aile fotosu da çekildi, keyifler yerinde.

#sonkezaramızdakalsın Mahir ile Arife de mutlu olsun artık.

#sonkezaramızdakalsın Bahattin ile Mahir barıştı galiba. Evlenemediler ama.

#sonkezaramızdakalsın Muhteşem Final'e muhteşem düğün.

#sonkezaramızdakalsın Nida'ya talip çıktı. Sinir bozucuydu, ama onu da özleyeceğim.

#sonkezaramızdakalsın Arife isteniyor!! Ne yazık ki göremeyeceğiz, ama olsun. En azından onların da mutlu olacaklarını biliyoruz.

#sonkezaramızdakalsın Hüsne hala, Bahattin de enişte oluyor. Final dediğin böyle olur.

#sonkzaramızdakalsın Hüsne ve Arife'nin dansı tek kelimeyle efsaneydi.

Hatçik de çiçeğini fırlatıyor şimdi. Arife yakaladı. Dedim mutlu olacaklar diye.

#sonkezaramızdakalsın Vedadan önceki son reklama da girildi. Şimdiden hoşçakalın Celepoğlu ailesi.

Son düzenleme:
Harikaydı be
Arife makyaj yapışı, Bahattin'in oynayan ailesine bakıp gülümseyişi, Mahir'in "annemi çağırcam" diyişi
Bu dizide emeği geçen herkesin ellerine sağlık

Harikaydı be
Arife makyaj yapışı, Bahattin'in oynayan ailesine bakıp gülümseyişi, Mahir'in "annemi çağırcam" diyişi
Bu dizide emeği geçen herkesin ellerine sağlık
#sonkezaramızdakalsın Ben gece 12'ye kadar uzatmalarını beklerdim, ama birazdan bitecek gibi. Çok dolu bir bölüm oldu. Bir sürü mesele yaşandı, ama şeker ailemiz her şeyin üstesinden geldi.

#sonkezaramızdakalsın Ekip de göründü sonunda. Böylece bir efsane daha ekranlara veda etmiş oldu. Kalbimizdesiniz Celepoğlu ailesi, sizi hiç unutmayacağız.

Son düzenleme: