Star Aramızda Kalsın - Dizi Yorumları

Evet, ondan da ümitliyim. İkinci bir Benim Adım Gültepe çıkacak gibi görünüyor. O da birkaç hafta sonra Perşembe günlerimizin yeni gözbebeği olur artık. :)

#sonkezaramızdakalsın Heyecan, biraz sonra kaldığı yerden devam edecek. Beklemedeyiz. :)
Bir oyunculuk şöleni (Aramızda Kalsın) bitiyor, diğeri başlıyor :) İnşallah tutacak :bhr:

Evet, ondan da ümitliyim. İkinci bir Benim Adım Gültepe çıkacak gibi görünüyor. O da birkaç hafta sonra Perşembe günlerimizin yeni gözbebeği olur artık. :)

#sonkezaramızdakalsın Heyecan, biraz sonra kaldığı yerden devam edecek. Beklemedeyiz. :)
Bir oyunculuk şöleni (Aramızda Kalsın) bitiyor, diğeri başlıyor :) İnşallah tutacak :bhr:
Beklentilerimizi karşılar umarım. Neyse, reklamda görüşürüz. :)

[HASHTAG]#sonkezaramizdakalsin[/HASHTAG] güzel gidiyor arife ile mahir de kavuştu tam olucak :X

#sonkezaramızdakalsın Civan-Yadigar ve Hatçik-Battal sonunda evlendi. Bir ömür boyu mutluluklar. Aile fotosu da çekildi, keyifler yerinde. :X

#sonkezaramızdakalsın Mahir ile Arife de mutlu olsun artık. :T

#sonkezaramızdakalsın Bahattin ile Mahir barıştı galiba. Evlenemediler ama. :(

#sonkezaramızdakalsın Muhteşem Final'e muhteşem düğün. :X

#sonkezaramızdakalsın Nida'ya talip çıktı. Sinir bozucuydu, ama onu da özleyeceğim. :X

#sonkezaramızdakalsın Arife isteniyor!! Ne yazık ki göremeyeceğiz, ama olsun. En azından onların da mutlu olacaklarını biliyoruz. :X

#sonkezaramızdakalsın Hüsne hala, Bahattin de enişte oluyor. Final dediğin böyle olur. :X

#sonkzaramızdakalsın Hüsne ve Arife'nin dansı tek kelimeyle efsaneydi. :X

Hatçik de çiçeğini fırlatıyor şimdi. Arife yakaladı. Dedim mutlu olacaklar diye. :X

#sonkezaramızdakalsın Vedadan önceki son reklama da girildi. Şimdiden hoşçakalın Celepoğlu ailesi. :(

Son düzenleme:
Harikaydı be :bhr: Arife makyaj yapışı, Bahattin'in oynayan ailesine bakıp gülümseyişi, Mahir'in "annemi çağırcam" diyişi :bhr: Bu dizide emeği geçen herkesin ellerine sağlık :love1:

Harikaydı be :bhr: Arife makyaj yapışı, Bahattin'in oynayan ailesine bakıp gülümseyişi, Mahir'in "annemi çağırcam" diyişi :bhr: Bu dizide emeği geçen herkesin ellerine sağlık :love1:
#sonkezaramızdakalsın Ben gece 12'ye kadar uzatmalarını beklerdim, ama birazdan bitecek gibi. Çok dolu bir bölüm oldu. Bir sürü mesele yaşandı, ama şeker ailemiz her şeyin üstesinden geldi. :X

#sonkezaramızdakalsın Ekip de göründü sonunda. Böylece bir efsane daha ekranlara veda etmiş oldu. Kalbimizdesiniz Celepoğlu ailesi, sizi hiç unutmayacağız. :X

Son düzenleme: