@Mahoni Cidden artık sinirleniyorum. Haberin nesini değiştirmişim? Listeyi mi değiştirmişim? Kopya konu açmak yasak ben de kendim yorumladım.
Ayrıca haberde yazdığım yanlış bir yer göster bana. Aralık ayında en çok Kanal D izlenmiş. Bu da doğru. Kimse de inkar edemez
Konuda Star için yazdığım yorum:
Prime Time birincisi Star Tv!
20.00 - 23.00 yani Prime Tİme`da ise iki grupta da Star Tv zirvede yer aldı. Star A/B grupunda 19,11 %, Tüm Kişilerde 15,89%, Reklamcıların önemsediği 20+ABC1 grubunda ise 17,66 % izlenmeye payı alarak Aralık ayında Prime Time zaman dilimini birincilikle kapattı.
Sen de aynısını söylüyorsun. Daha ne yazayım ki?
Bak en çok izlenen saatte 1. olmak ayrı, en çok izlenen kanal olmak ayrı.en çok izlenmek görecelidir ?
bence en çok izlenilen saat daha önemli
bugun intikam performansı eger olmassa kanald bu yıl gecen yıla göre hafif düsük geçirir
Bak en çok izlenen saatte 1. olmak ayrı, en çok izlenen kanal olmak ayrı.
Star 20-23 arasında en çok izlenen kanal olmuş.
Ama Kanal D de 02.00-25.59 Yani tüm gün boyunca en çok izlenen kanal olmuş. Yani bunda sabah kuşağı da, prime time da dahil
Survivor gelince Stara artı kazandırır bence.dogrudur bakalım starın evlilik programı sükse yapabilecek mi
Survivor gelince Stara artı kazandırır bence.
Starın gündüz kuşağı kötü durumda. Düzeltmesi lazım. Ayrıca gece kuşağında da sağlam filmler yayınlamalı.