Bu dediğim şeyin sana senin söylediğin ve yaptıklarından daha saçma gelmesi de bana saçma geldi.Şehzade Mustafa tahta geçseydi nolurducular gibi kendi fantezinizi yapıcanız onu anladım , bana saçma geldi sadece
Bu dediğim şeyin sana senin söylediğin ve yaptıklarından daha saçma gelmesi de bana saçma geldi.Şehzade Mustafa tahta geçseydi nolurducular gibi kendi fantezinizi yapıcanız onu anladım , bana saçma geldi sadece
@Tolstoyevski konusunda katılıyorum (sen niye takıldın o kısma anlamadım ama). @bazinga 6272782 tane eski yöneticiyi bulup etiketler dağıtınca bazı kısımları tam detaylı düşünmemiştirdeğerlendirmeler güzel olmuş tek bir eksik benim bir baltaya sap olamamam onun dışında harika bir değerlendirme @HollyDemon ☾☆
@Dosi herzamanki gibi yerinde duramamış yine yukarılara tırmanmış başarmak kızın ruhunda var tebrik ediyorum kutluyorum , yeni görevinde başarılar diliyorum eminim hakkıyla yapacaktır (cümlemde yağ damlıyor ama neylersin mecburiyeten kutlamayı güzel yapalımki ilerde işimiz düşünce terslemesin )
@Bully ile @Yakamoz-Asi ye teselli ikramiyesi gibi, bişey çıkmış diyeceğimde hiçde öyle değil bu süper emeklilik milletvekillerine özgüydü çift maaş falan alıyorlardı bayağı ballı bir rütbe boş beleş dolaş çift maaş al ohh ne ala )
diğer arkadaşlarımız @emreemreu @Aserat @mesmeso süper mod olarak hakettikleri yerdeler..
yüksek puanla yerlerini koruyan @serhatt ve @Emre Ozansoy uda ayrıca kutluyorum diğer oylamada bu arkadaşlarında süperleşeceklerine eminim
bu arada tolstoyevski neden süper emekli değilde sadece emekli ? tanımam etmem ama bir sorayım dedim
Hocam ben hala yeşilim.değerlendirmeler güzel olmuş tek bir eksik benim bir baltaya sap olamamam onun dışında harika bir değerlendirme @HollyDemon ☾☆
@Dosi herzamanki gibi yerinde duramamış yine yukarılara tırmanmış başarmak kızın ruhunda var tebrik ediyorum kutluyorum , yeni görevinde başarılar diliyorum eminim hakkıyla yapacaktır (cümlemde yağ damlıyor ama neylersin mecburiyeten kutlamayı güzel yapalımki ilerde işimiz düşünce terslemesin )
@Bully ile @Yakamoz-Asi ye teselli ikramiyesi gibi, bişey çıkmış diyeceğimde hiçde öyle değil bu süper emeklilik milletvekillerine özgüydü çift maaş falan alıyorlardı bayağı ballı bir rütbe boş beleş dolaş çift maaş al ohh ne ala )
diğer arkadaşlarımız @emreemreu @Aserat @mesmeso süper mod olarak hakettikleri yerdeler..
yüksek puanla yerlerini koruyan @serhatt ve @Emre Ozansoy uda ayrıca kutluyorum diğer oylamada bu arkadaşlarında süperleşeceklerine eminim
bu arada tolstoyevski neden süper emekli değilde sadece emekli ? tanımam etmem ama bir sorayım dedim
Sıfır sorumluluk, çift maaş mis gibi Ama biz senin gibi boş durmayacaz elbet, yeri gelecek danışmanlık hizmeti vereceğiz forum için @Yakamoz-Asideğerlendirmeler güzel olmuş tek bir eksik benim bir baltaya sap olamamam onun dışında harika bir değerlendirme @HollyDemon ☾☆
ben hep seni süper mod olarak görüyordum ordan karıştırdım sanırım olsun sen yeşilde olsan gözümde hep süper modsunHocam ben hala yeşilim.
tabiki iş yapar gibi görünmeniz şart yoksa halk isyan eder arada açılışlara falan katılın kurdale kesinSıfır sorumluluk, çift maaş mis gibi Ama biz senin gibi boş durmayacaz elbet, yeri gelecek danışmanlık hizmeti vereceğiz forum için @Yakamoz-Asi
@bazinga ya teşekkürlerimi sunuyorum. Yeni yönetim kurulunu çok beğendim.
Bilhassa kavruğuma “SÜPER EMEKLİ” lik payesi çok yakıştı.
@Dosi @Yakamoz-Asi @Bully
tolstoy okumuşluğum var zamanında, o adamın romanlarını severdim ordan destek atayım dedim yoksa ne bileyim elalemin tolstosundan bana ne
tolstoy okumuşluğum var zamanında, o adamın romanlarını severdim ordan destek atayım dedim yoksa ne bileyim elalemin tolstosundan bana ne
@Bully ile @Dosi ye teessüflerimi sunuyorum.
Süper üye diye bir etiketde gelmeli.Bu dönemi dolu dolu yaşa, engin tecrübelerinden mahrum bırakma. Bol bol Show tv’li konular ve hatta eski etkinliklerini bekliyoruz
Kalbin temizmişSüper üye diye bir etiketde gelmeli.
Yok çoğunlukla @Dosi ile aynı fikirde oluyorum.Kalmana çok sevindim , muhalefete ihtiyacımız olacak.
Tabii bu dönem daha çok şikayetlere katılmaya çalışcam.Bu dönemi dolu dolu yaşa, engin tecrübelerinden mahrum bırakma. Bol bol Show tv’li konular ve hatta eski etkinliklerini bekliyoruz
Bu demek oluyor ki rütbe yürürlüğe girdi mi?Kalbin temizmiş