Mr.At
Favori Üye
- Reaksiyon puanı
- 4,433
- Puanı
- 461
- Web Sitesi
- gecmisinmizikacisi.blogspot.com.tr
Forum dönemi biteli çok oldu. 10 sene önceye kadar onlarla bizim gibi iyi forum vardı. Şimdilerde çoğu kapandı, kalanlarda da bizim gibi bir kaç üye çevrimiçi oluyor. O yüzden yönetimin bir anlamı yok diyorum ya.eskiden hızlıymışım ya da forum hızlıymış eski konulara baktım da ilk 4 yılda 130 bin mesaj yazmışım ; son 8 yılda 55 bin
------
fıstık da atsın için yarın dağıtırız @tekin in ruhuna
yok hakkıyla almak isterim torpil, rica ederek değil@Dosi hanım co-adminliğinizi kullanarak yeni favori üye seçimlerinde Hollyi Favori Üye yapar mısınız
Uğraşamam kimseyle.çok yakında yönetim odasında @Emre Ozansoy ile @serhatt , @Aserat ın üstüne giderken
------
co adminlik uğursuzdur biraz darksaal ve princss aramızda yok (ikisi de olmuştu ya da fiilen olmuştu), @mrt-06 nın sesi çıkmıyor bence yanlış sinyaller verme o yüzden
Kudur.betin benzin atmış, sararmışsın
neyse @Dosi de şirin kedi fotosunu koymuş demek ki yeni yetkilerle şirretlik dozunu artıracak
@Emre Ozansoy ile @serhatt burada da ayrılmamış puanlamada dip dibeler
@Aserat kulumuza haksızlık olmuş o puan
diğer yerlerini koruyanlar da azıcık aktif olur umarım forumda
------
tavuk kümesine saklamış o bu konuyu okuyunca
niye kudurayım 😱Uğraşamam kimseyle.
------
Kudur.
Çok iyi yöneticiler olmamıza.niye kudurayım 😱
ayol saç saça baş başa kavga ediiyonuz sürekli yani hakettiniz o kadar rezillikten sonra iyi puan almayı, bir teselli olur size deÇok iyi yöneticiler olmamıza.
Yooo @Emre Ozansoy ile rütbe aldığımızdan beri hiç kavga etmedik ağlayarak günlüğüne yazabilirsin.ayol saç saça baş başa kavga ediiyonuz sürekli yani hakettiniz o kadar rezillikten sonra iyi puan almayı, bir teselli olur size de
Hayatım biz EnŞah'ız, ne zaman yardıma ihtiyacın olursa ben buradayım. İyi bir ikiliyiz biliyorsun ki ve karşımızda kimseler duramaz güçlerimiz birleştiğinde de.Detaylı okuma ve artık beni neyin beklediğini öğrendiğime göre bir genel yorum yapayım.
Önceki döneme göre tüm kategorilerde yükseliş olmuş. Ortalamam 4.38’den 4.62’ye yükselmiş.
Önceki sene sadece aktiflikte fire vermiştim.
Yılın favori üyesinde hem ilk kez kazanan kadın üye olup hem de üst üste 3 kere kazanan üye olarak tarihe geçmiştim. Orda artık bulunmayacağım.
Burdada tarihe geçtiğim yazılmış. Çok güzel bir şey.
Bundan sonraki değerlendirmeleri ben üstlenecekmişim. Bundan sonra beni değerlendirme durumunuz olmayacak.
Yine ve yeniden desteklerinizi ve objektif oylamalarınız için çok teşekkür ederim.
Yöneticilik keyifle yaptığım bir durum. Ben yönetici olmadanda böyleydim.
Bundan sonrada çizgimi bozmayacağıma ve herkese eşit yaklaşıp yardım edeceğimden emin olabilirsiniz.
İyi forumlar herkese 👍
Bu gücü sadece @xemrexxx üzerinde kullanalımHayatım biz EnŞah'ız, ne zaman yardıma ihtiyacın olursa ben buradayım. İyi bir ikiliyiz biliyorsun ki ve karşımızda kimseler duramaz güçlerimiz birleştiğinde de.
Ekli dosyayı görüntüle 131731
Hayatım biz EnŞah'ız, ne zaman yardıma ihtiyacın olursa ben buradayım. İyi bir ikiliyiz biliyorsun ki ve karşımızda kimseler duramaz güçlerimiz birleştiğinde de.
Ekli dosyayı görüntüle 131731
Ben yıldız Yılmaz argun kuyucu yıldırım yani şişmanların en zayıfı olarak içimizde en zengin ve genç olanımBu gücü sadece @xemrexxx üzerinde kullanalım
Onun üzerinde kullanmaya gerek yok ki @xemrexxx zaten bitti.Bu gücü sadece @xemrexxx üzerinde kullanalım
Biz burada kendi senaryomuzu yazıyoruz dizi ile alakası yok.Ben yıldız Yılmaz argun kuyucu yıldırım yani şişmanların en zayıfı olarak içimizde en zengin ve genç olanım
Zaten Şahika sonunu göremeden ölüyor
Tansu çiller gibi çökertmesin her şeyi @Dosi deHerkese hayırlı olsun. Foruma uzun süredir büyük emekler veren biri olarak @Dosi'nin hakkını almasına sevindim. Cinsiyetçi bir yorum olarak düşünülmesin ama kadın elinin değdiği her şey daha güzel oluyor o yüzden bu durumun foruma da yansıyacağını umuyorum. Fav10'un Tansu Çiller'ine yeni görevinde başarılar.
@Bully ve @Yakamoz-Asi foruma geri dönmüşken yönetime tekrar dahil olmaları gerektiğini düşünüyordum. Son durumda tamamen dönmemişler ama yönetimden tamamen uzak da kalmamışlar gibi bir şey olmuş. Süper emekli rütbesinin rengi çok hoş görünüyor bir gün bana da nasip olur inş.
Hikaye benle başlıyor yanlız diziyi izlediysenOnun üzerinde kullanmaya gerek yok ki @xemrexxx zaten bitti.
------
Biz burada kendi senaryomuzu yazıyoruz dizi ile alakası yok.
Ben ne diyorum sen ne diyorsun. Diziden bağımsız ilerliyoruz diyorum anlamıyor musun?Tansu çiller gibi çökertmesin her şeyi @Dosi de
------
Hikaye benle başlıyor yanlız diziyi izlediysen
Şehzade Mustafa tahta geçseydi nolurducular gibi kendi fantezinizi yapıcanız onu anladım , bana saçma geldi sadeceBen ne diyorum sen ne diyorsun. Diziden bağımsız ilerliyoruz diyorum anlamıyor musun?