betin benzin atmış, sararmışsınAynen renklerimiz benzer artık
Admin artık her şeyi sana devredecektir ve etiket yetkisini de alacaksındır inşallah
tavuk kümesine saklamış o bu konuyu okuyuncabu konudaki @tekin'in tepkisini merak ediyorum
İyi hatırlattın. Bu avatar göz boyamaydı.betin benzin atmış, sararmışsın
neyse @Dosi de şirin kedi fotosunu koymuş demek ki yeni yetkilerle şirretlik dozunu artıracak
@Emre Ozansoy ile @serhatt burada da ayrılmamış puanlamada dip dibeler
@Aserat kulumuza haksızlık olmuş o puan
diğer yerlerini koruyanlar da azıcık aktif olur umarım forumda
------
tavuk kümesine saklamış o bu konuyu okuyunca
betin benzin atmış, sararmışsın
neyse @Dosi de şirin kedi fotosunu koymuş demek ki yeni yetkilerle şirretlik dozunu artıracak
@Emre Ozansoy ile @serhatt burada da ayrılmamış puanlamada dip dibeler
@Aserat kulumuza haksızlık olmuş o puan
diğer yerlerini koruyanlar da azıcık aktif olur umarım forumda
------
tavuk kümesine saklamış o bu konuyu okuyunca
İşte şimdi korkun Dosi'den, çok fena bir şey geliyor çok @Yakamoz-Asiİyi hatırlattın. Bu avatar göz boyamaydı.
Artık madem co-admin olduk. Değişim zamanı @Yakamoz-Asi @Bully
bana ayrı bir title gerekiyor @Dosi nin yeni görevindeki ilk işi bu olabilir azıcık çalışsın yani Kolay mı co-admin olmak @Bully ile @mrt-06 ağlıyordu zamanındaForumda aktif çok az üye kaldı. 7 kişilik yönetim ekibi yeter de artar bile. Doğru karar olmuş.
@Dosi, kesinlikle hak ediyor co adminliği. 7/24 forumda, neredeyse tüm hayatı sadece burası. Herkesten daha fazla zaman harcıyor. Evi, işi gibi görüyor burayı ve en önemlisi bunları buradan bir kuruş para bile kazanmadan yapıyor. Değerlendirme sonucuna en çok o sevinmiştir.
@serhatt ve @Emre Ozansoy `un süper moderatör olmaması sürpriz oldu. Ozan öyle bir yazmışsın ki cümleyi süper mod oldukları için tebrik ediyorsun sandım. 4 puan üzerine de çıkmışlar. Gelecek değerlendirmede olurlar inşallah.
@xemrexxx in emekli olması gerekir, 13 yıldır hemen hemen hiç bırakmadan forumda olmuş adamın normal favori üye olması pek doğru değil gibi. Huysuz emekli de olabilir.
Onlar co admin olduğunda forumda üyeler vardı. Şimdiki dönem için yönetim göstermelik bir şey. Ara sıra bir sen ceza alıyorsun işte. Seni zapt etseler görev bitiyor zaten.
7/24 mümkün değil. Günde en az 7 saat uyku var. Bi de öğretmenlik görevimiz var yani çok mümkün değil ama evet o kadar çalışkanımki günde 1 saat takıldığım zamanlarda da hep varmışım izlenimi veriyorumForumda aktif çok az üye kaldı. 7 kişilik yönetim ekibi yeter de artar bile. Doğru karar olmuş.
@Dosi, kesinlikle hak ediyor co adminliği. 7/24 forumda, neredeyse tüm hayatı sadece burası. Herkesten daha fazla zaman harcıyor. Evi, işi gibi görüyor burayı ve en önemlisi bunları buradan bir kuruş para bile kazanmadan yapıyor. Değerlendirme sonucuna en çok o sevinmiştir.
@serhatt ve @Emre Ozansoy `un süper moderatör olmaması sürpriz oldu. Ozan öyle bir yazmışsın ki cümleyi süper mod oldukları için tebrik ediyorsun sandım. 4 puan üzerine de çıkmışlar. Gelecek değerlendirmede olurlar inşallah.
@xemrexxx in emekli olması gerekir, 13 yıldır hemen hemen hiç bırakmadan forumda olmuş adamın normal favori üye olması pek doğru değil gibi. Huysuz emekli de olabilir.
Önümüzdeki 1 hafta eskisi gibi devam edeyim. Sonrasına bakarız. Neyseki tatiliz az çalışıyorum bu ara. İyice kurcalarım her yeri zamanı gelince
bunun sinyalini vermiştim aslında ama objektifliğimden ödün vermem o ayrıİşte şimdi korkun Dosi'den, çok fena bir şey geliyor çok @Yakamoz-Asi
çok yakında yönetim odasında @Emre Ozansoy ile @serhatt , @Aserat ın üstüne giderkenOnlar co admin olduğunda forumda üyeler vardı. Şimdiki dönem için yönetim göstermelik bir şey. Ara sıra bir sen ceza alıyorsun işte. Seni zapt etseler görev bitiyor zaten.
co adminlik uğursuzdur biraz darksaal ve princss aramızda yok (ikisi de olmuştu ya da fiilen olmuştu), @mrt-06 nın sesi çıkmıyor bence yanlış sinyaller verme o yüzden7/24 mümkün değil. Günde en az 7 saat uyku var. Bi de öğretmenlik görevimiz var yani çok mümkün değil ama evet o kadar çalışkanımki günde 1 saat takıldığım zamanlarda da hep varmışım izlenimi veriyorum
Önümüzdeki 1 hafta eskisi gibi devam edeyim. Sonrasına bakarız. Neyseki tatiliz az çalışıyorum bu ara. İyice kurcalarım her yeri zamanı gelince
bunun sinyalini vermiştim aslında ama objektifliğimden ödün vermem o ayrı
Objektifliğinden ödün vermeyerek korku salacak Co-Admin Hanım... Olacakları merakla ve heyecanla bekliyoruz...7/24 mümkün değil. Günde en az 7 saat uyku var. Bi de öğretmenlik görevimiz var yani çok mümkün değil ama evet o kadar çalışkanımki günde 1 saat takıldığım zamanlarda da hep varmışım izlenimi veriyorum
Yalnız bu co-adminlik öylesi değilco adminlik uğursuzdur biraz darksaal ve princss aramızda yok (ikisi de olmuştu ya da fiilen olmuştu), @mrt-06 nın sesi çıkmıyor bence yanlış sinyaller verme o yüzden
7/24 lafın gelişi zaten. Uyuyorsundur tabi. Yok ben iş arasında öğlenler bakıyorum hep senin mesajların oluyor. Tüm gün gözetimin altında forum. Cidden admin olmayı bile hak ediyorsun ama. Ben bu kadar aktiflik en son @xemrexxx de 2013`de falan görmüştüm. O zaman Polyanna primavera falanla haftaya 10 bin mesaj yazıyordu çatlaklar Ondan beridir ilk kez görüyorum.7/24 mümkün değil. Günde en az 7 saat uyku var. Bi de öğretmenlik görevimiz var yani çok mümkün değil ama evet o kadar çalışkanımki günde 1 saat takıldığım zamanlarda da hep varmışım izlenimi veriyorum
o zaman İsveç köfte falan yeme şimdi ensemizdeysen nefesin kokmasınYalnız bu co-adminlik öylesi değil
Zaten bende sessizliğe bürüneceğim. Burda olacağım ama yokum sanacaksınız. Kısacası Ensenizde olacağım
eskiden hızlıymışım ya da forum hızlıymış eski konulara baktım da ilk 4 yılda 130 bin mesaj yazmışım ; son 8 yılda 55 bin7/24 lafın gelişi zaten. Uyuyorsundur tabi. Yok ben iş arasında öğlenler bakıyorum hep senin mesajların oluyor. Tüm gün gözetimin altında forum. Cidden admin olmayı bile hak ediyorsun ama. Ben bu kadar aktiflik en son @xemrexxx de 2013`de falan görmüştüm. O zaman Polyanna primavera falanla haftaya 10 bin mesaj yazıyordu çatlaklar Ondan beridir ilk kez görüyorum.
Tebrikler ve iyi günler sana
fıstık da atsın için yarın dağıtırız @tekin in ruhunaannem şimdi irmik helvası yaptı garip
Öncelikle eline sağlık @bazinga
Henüz detaylı okumadım ama kısa bir değerlendirme yapayım. Puanlarım beni çok mutlu etti. Oylarını eksik etmeyen herkese çok teşekkür ederim. Benim bu değerlendirmede en önem verdiğim şikayetlerle ilgilenme konusuydu. Geçen seferde olduğu gibi o kısımda her zaman aktif biriyim ve oranın düşmemesine sevindim.
Benim yılın en favorisi etiketim böylelikle gitmiş oldu.. şu etiketi bir türlü uzun süre taşıyamıyorum. Bir tek o üzdü
Ekli dosyayı görüntüle 131722
Ah senin o haylaz o muzip yılların.. destere hikayelerin... anlayamazsınız... yargılayamazsınız...eskiden hızlıymışım ya da forum hızlıymış eski konulara baktım da ilk 4 yılda 130 bin mesaj yazmışım ; son 8 yılda 55 bin
------
fıstık da atsın için yarın dağıtırız @tekin in ruhuna