Aralık 2024 Yönetici Değerlendirme Sonuçları Belli Oldu!

bazinga

Konu Sahibi
Admin
Reaksiyon puanı
50,450
Puanı
1,060
Web Sitesi
izleryazar.com
Bir Fav10 klasiği olan yönetici değerlendirme anketlerinde sonuçlar belli oldu.

6 farklı kategoride yapılan anketler sonucunda aktiflik kategorisinde 4.62 puanla, üyelerle iyi geçinme kategorisinde 4.57 puanla, konu ve mesaj kategorisinde 4.48 puanla, yönetimsel konularda tarafsızlık kategorisinde 4.35 puanla, moderasyon kategorisinde 4.71 puanla ve şikayetlerle ilgilenme konusunda 5.00 tam puanla @Dosi tüm kategorilerin lideri olmayı başararak tarihe geçti.

5 üzerinden 4.62 puan ortalaması almayı başaran @Dosi bundan sonra co-admin olarak foruma devam edecek...

Genel ortalamada 4.07 puanla @serhatt ve 4.01 puanla @Emre Ozansoy sırasıyla ikinci ve üçüncü oldular. Bir önceki yönetici alımında moderatör olarak seçilen iki isim de aldıkları yüksek puanlarla çok başarılı bir giriş yaptılar.

Uzun yıllardır yöneticilik görevini başarıyla sürdüren süper moderatörümüz @emreemreu 3.91 puan ortalamasıyla dördüncü oldu. Son yıllardaki başarılı yönetim kadromuzun diğer değişmez isimlerinden @mesmeso 3.53 ortalamayla beşinci olurken @Aserat 3.52 ortalamayla onu takip etti. Forum tarihinde önemli bir yere sahip @mrt-06 da 3.43 oy ortalama aldı.

Aktif oldukları dönemde forumda unutulmaz izler bırakan süper moderatörlerimizden @Özgür 2.37 puan alırken, @Sherlock 2.36 aldı. Bu iki arkadaşımız foruma süper emekli olarak devam edecekler. Evet yanlış okumadınız süper emekli... 2.20 puan ortalamasına sahip @MEnes de emekli olarak devam edecek. Bu üç arkadaşımıza uzun yıllar foruma yaptıkları hizmetler için teşekkür ediyoruz. Geri döndüklerinde yönetimdeki yerleri hazır olacak...

Süper emekli konusunun detayına girecek olursak... Forumda bildiğiniz gibi artık 18 yılı geride bırakmak üzereyiz. Bu süreçte onlarca yönetici arkadaşımız aramızdan ayrıldı ve emekli nüfusu bir hayli yükseldi. Forumun kapısından geçenin yönetici olduğu günlerden, yönetici olmanın en az birkaç yıllık tecrübe gerektirdiği günlere geldik. Geçmiş yöneticilere baktığımda adını bile hatırlamadığım, yönetici olduktan sonra sadece 2-3 mesaj yazmış bazı üyeler mevcuttu ve bu üyeler emeklilikten favori üyeliğe çevrildiler. Tam tersi geçmişte kötü şekilde ayrıldığımız bazı yöneticiler de favori üye olarak devam ediyordu. Onların durumu da yeniden değerlendirilerek emekli statüsüne döndüler. (Forumun ilk yıllarındaki arkadaşlara biraz pozitif ayrımcılık sağlandı. O günler olmasaydı, bugünler olmazdı.) Bu tip durumda kaldığını düşünen eski yöneticilerimiz varsa emeklilik durumları değerlendirilecektir...

Tüm bunlara rağmen emekli sayısı hala çok fazlaydı ve foruma çok uzun yıllar hizmet vermiş, forum tarihinde çok kritik yere sahip bazı arkadaşlarımızı daha fazla onurlandırmak süper emekli diye yeni bir rütbe geldi. Bu rütbeye sahip olabilmek için forumda uzun yıllar süper moderatör ve üstü rütbelerde yöneticilik yapmış olmak gerekecek. Emekli olduktan sonra sürdürülen aktiflik ve gösterilen tutum da bu rütbeye daha sonradan geçişi mümkün hale getirebilecek.

Tüm bunların sonucunda yeni yönetim ve emekli kadrosu:

Co-Admin:
@Dosi

Süper Moderatörler:
@Aserat
@emreemreu
@mrt-06

Moderatörler:
@Emre Ozansoy
@mesmeso
@serhatt

Süper Emekliler:
@BesaleT
@Bully
@cevaa
@Çiğdem
@darksaal
@Fks14
@Neferet
@Neferian
@Özgür
@Prncss..
@Sherlock
@sürgünüm
@şirin
@xBUGRAx
@xdragxx
@Yakamoz-Asi
@Yiğitt

Emekliler:
@[E]Rcann...
@∂αякησятнєяη
@aDNaN
@Ahmed
@AnaKin
@Araf
@Atilla...
@Billy Kane
@bullshit.
@By_TaNTaNa
@Dr.Who
@Dяєαм
@EFE UYSAL
@EmRe
@Harunnn60
@hayret bi şey
@JezabeL
@King08
@KrAlemci
@LeqeND KiLLeR
@MayısKralı
@MEnes
@MiSs.TaKe
@PAscAL
@ß®ΞÂkΞ®07
@tolgab
@Tolstoyevski
@Tzira
@XanTier
@yaSSin
@тèмρєяâтυяє
@тüяк_gєηç
@sokak sanati
@S.G.A.T.

@Dosi tebrik ederim çookk sevindim, co-adminliği sonuna kadar hak etmiştin ve karşılığını aldın :Z Sonuçlarda da şovunu yapıp rekorlar kırıp tarihe geçmişsin maşallah :A Turuncu çok yakıştı :Z

Ben de süper emekli olmuşum, bana da tebrikler :A

Sonuçlar foruma hayırlı olsun :D

Son düzenleme:
  • Harika
  • Beğendim
Reactions: tekin and Dosi
@Dosi tebrik ediyorum. Emeklerinin karşılığını almana çok sevindim mükemmel bir performans sergilemişsin ankette de. :Z

Kendi adıma hayal kırıklığı yaşadığımı dile getirmeden edemeyeceğim. @Emre Ozansoy 'un da benim gibi hayal kırıklığı yaşadığını düşünüyorum. Kendi adıma konuşacak olursam rütbe yükselmesi yaşamayı hak ediyordum üstelik böyle yüksek puan alarak bunca insan içinden 2. olduysam...

@Dosi 'nin emeklerinin karşılığını aldığını görmek sevindirdi. Süper emekli rankına da sevindim. Özel olması gereken isimler vardı.

Rengimin değişmesini beklemiyordum ancak puanımın da bu kadar düşük olması beni güldürdü. Canınız sağolsun demekten başka bir şey gelmez elimden. :)

• Harika
  • Beğendim
Reactions: tekin and Dosi
Öncelikle eline sağlık @bazinga
Henüz detaylı okumadım ama kısa bir değerlendirme yapayım. Puanlarım beni çok mutlu etti. Oylarını eksik etmeyen herkese çok teşekkür ederim. Benim bu değerlendirmede en önem verdiğim şikayetlerle ilgilenme konusuydu. Geçen seferde olduğu gibi o kısımda her zaman aktif biriyim ve oranın düşmemesine sevindim.

Benim yılın en favorisi etiketim böylelikle gitmiş oldu.. şu etiketi bir türlü uzun süre taşıyamıyorum. Bir tek o üzdü :A
IMG_3893.jpeg

Öncelikle eline sağlık @bazinga
Henüz detaylı okumadım ama kısa bir değerlendirme yapayım. Puanlarım beni çok mutlu etti. Oylarını eksik etmeyen herkese çok teşekkür ederim. Benim bu değerlendirmede en önem verdiğim şikayetlerle ilgilenme konusuydu. Geçen seferde olduğu gibi o kısımda her zaman aktif biriyim ve oranın düşmemesine sevindim.

Benim yılın en favorisi etiketim böylelikle gitmiş oldu.. şu etiketi bir türlü uzun süre taşıyamıyorum. Bir tek o üzdü :A
Ekli dosyayı görüntüle 131722
Yılın en favorisi etiketin gitse de co-adminlik rütbesi için değer artık :A

Forum için hayırlı uğurlu olsun.

Gönlüm @Emre Ozansoy ve @serhatt 'ın yükselmesinden yanaydı
Yeni yüzler beklerdim yönetimde..

Eskilerin adı ve rengi değişmiş,aylardır ortada olmadığı halde 2.5 puanı tutturmayı başaranlarda emekli edilmiş.

@serhatt ve @Emre Ozansoy un yetkisinin artmasını bekliyordum.

Hayırlı olsun.
Sanırım herkes aynı beklentideymiş neye göre karar verildi rütbe almayışımıza bilmiyorum, üstelik her şey gün gibi ispatlı ve belgeli bir şekilde ortadayken.

Teşekkür ederim ikinize de.

Uzun zaman sonra forumda turuncu renk görmek garip olacak, alışmamız da biraz zaman alacak gibi. :A Tebrikler @Dosi.
@Dosi tebrik ediyorum. Emeklerinin karşılığını almana çok sevindim mükemmel bir performans sergilemişsin ankette de. :Z

Kendi adıma hayal kırıklığı yaşadığımı dile getirmeden edemeyeceğim. @Emre Ozansoy 'un da benim gibi hayal kırıklığı yaşadığını düşünüyorum. Kendi adıma konuşacak olursam rütbe yükselmesi yaşamayı hak ediyordum üstelik böyle yüksek puan alarak bunca insan içinden 2. olduysam...
Kısa sürede yüksek puan alacağımızı tahmin ettiğim için bende ikimiz için bir rütbe yükselişi bekliyordum doğrusu. Daha önceki değerlendirmeleri hatırlamıyorum ama yönetime dahil olup bir sonraki değerlendirmede yüksek puan alıp üst sıralarda olan isim olduğunu zannetmiyorum.

Herkesi tebrik ederim sonuçlardan ötürü :D forum adına hayırlı olsun.

Sonunda hak ettiğin rütbeye ulaṣtın tebrik ederim @Dosi bekliyordum ve bunu değerlendirme konusunda belirtmiṣtim. Ozan'ın iṣleri hafifler. :D baṣarıların daim olsun.

Yönetimden çıkan arkadaṣların emekli olacağı belliydi aktif değiller zaten. Emekleri için teṣekkürler.

Yeni alımlar olmamıṣ, mevcut yönetim azaldı ama daha öz ve verimli çalıṣarak, foruma katkı yapacaklardır. Beklentim de bu yönde.

Süper emekli de olduk iyi mi :A @Bully ile ben her gün aktif olan ender süper emeklilerdeniz. Renk değiṣimi bir an tuhaf oldu bir an ne oluyor demedim değil. :A yeni rütbe ve renk için teṣekkürler @bazinga :Z

Sanırım herkes aynı beklentideymiş neye göre karar verildi rütbe almayışımıza bilmiyorum, üstelik her şey gün gibi ispatlı ve belgeli bir şekilde ortadayken.

Teşekkür ederim ikinize de.
Ne demek aga. Gerçekleri söylemek suç ise, suç işlemeye devam :)

Uzun zaman sonra forumda turuncu renk görmek garip olacak, alışmamız da biraz zaman alacak gibi. :A Tebrikler @Dosi.

Kısa sürede yüksek puan alacağımızı tahmin ettiğim için bende ikimiz için bir rütbe yükselişi bekliyordum doğrusu. Daha önceki değerlendirmeleri hatırlamıyorum ama yönetime dahil olup bir sonraki değerlendirmede yüksek puan alıp üst sıralarda olan isim olduğunu zannetmiyorum.
İsyana devam 😂

İlk yönetici değerlendirmemde ben ve Tols en yüksek puan almamıza rağmen biz yeşil kalmaya devam etmiştik. @serhatt @Emre Ozansoy sizin hissettiklerinizi anlıyorum bundan dolayı. Zamanla sizde karşılığını alacaksınız umarım.
Geçen seferde yine ben en yüksek oy almama rağmen o ara yönetici çok olmasına rağmen co-adminlik olmamıştı. Bundan dolayı çok beklentim yoktu bu kezde.

@Dosi tebrik ederim çookk sevindim, co-adminliği sonuna kadar hak etmiştin ve karşılığını aldın :Z Sonuçlarda da şovunu yapıp rekorlar kırıp tarihe geçmişsin maşallah :A Turuncu çok yakıştı :Z

Ben de süper emekli olmuşum, bana da tebrikler :A

Sonuçlar foruma hayırlı olsun :D
Tebrik ederim senide benzer renklere sahibiz şimdilik :A

@Dosi 'nin emeklerinin karşılığını aldığını görmek sevindirdi. Süper emekli rankına da sevindim. Özel olması gereken isimler vardı.

Rengimin değişmesini beklemiyordum ancak puanımın da bu kadar düşük olması beni güldürdü. Canınız sağolsun demekten başka bir şey gelmez elimden. :)
Bu puanları haketmiyorsun. Çok önemli moderasyon işlerine el atıyorsun. Açtığın konular çok uğraştırıcı (misal dizi Reyting sonuçları)
Üyeler ile iletişim bu tarz durumlarda çok önemli bir etken oluyor.
Ahaa @Dosi sararmışın 😅 Co/admin , adminin nesi oluyor 😂
Adminin sağ kolu :A yani zaten hep öyleydim ama şimdi resmiyete döndü :A
Yılın en favorisi etiketin gitse de co-adminlik rütbesi için değer artık :A
Umarım artık etiket verme yetkim olur :A @bazinga @Yakamoz-Asi

Herkesi tebrik ederim sonuçlardan ötürü :D forum adına hayırlı olsun.

Sonunda hak ettiğin rütbeye ulaṣtın tebrik ederim @Dosi bekliyordum ve bunu değerlendirme konusunda belirtmiṣtim. Ozan'ın iṣleri hafifler. :D baṣarıların daim olsun.

Yönetimden çıkan arkadaṣların emekli olacağı belliydi aktif değiller zaten. Emekleri için teṣekkürler.

Yeni alımlar olmamıṣ, mevcut yönetim azaldı ama daha öz ve verimli çalıṣarak, foruma katkı yapacaklardır. Beklentim de bu yönde.

Süper emekli de olduk iyi mi :A @Bully ile ben her gün aktif olan ender süper emeklilerdeniz. Renk değiṣimi bir an tuhaf oldu bir an ne oluyor demedim değil. :A yeni rütbe ve renk için teṣekkürler @bazinga :Z
Sarı renk hayırlı olsun abi ikimize, ben sevdim :Z

Aynen listeye baktım da en aktif süper emekliler ikimiziz :A Biraz da BesaleT. Gerisi forumda değil :A

Yanı sarı renk bize özel olmuş gibi bir şey oldu :Z

İlk yönetici değerlendirmemde ben ve Tols en yüksek puan almamıza rağmen biz yeşil kalmaya devam etmiştik. @serhatt @Emre Ozansoy sizin hissettiklerinizi anlıyorum bundan dolayı. Zamanla sizde karşılığını alacaksınız umarım.
Geçen seferde yine ben en yüksek oy almama rağmen o ara yönetici çok olmasına rağmen co-adminlik olmamıştı. Bundan dolayı çok beklentim yoktu bu kezde.

Bu puanları haketmiyorsun. Çok önemli moderasyon işlerine el atıyorsun. Açtığın konular çok uğraştırıcı (misal dizi Reyting sonuçları)

Evet hatırlıyorum o dönemi. :A

Neyse sağlık olsun bir sonrakine kısmet, demek ki bu süreç böyle işliyor. :A En azından senin arkandan 2. olup yüksek bir puan almak beni çok mutlu etti. :A :Z

• Harika
  • Beğendim
Reactions: 12.Adam and Dosi
Sarı renk hayırlı olsun abi ikimize, ben sevdim :Z

Aynen listeye baktım da en aktif süper emekliler ikimiziz :A Biraz da BesaleT. Gerisi forumda değil :A

Yanı sarı renk bize özel olmuş gibi bir şey oldu :Z

Bende çok sevdim hayırlı olsun sanada Kaanım :Z aynen neredeyse bize özel :A

Aynen renklerimiz benzer artık :Z

Admin artık her şeyi sana devredecektir ve etiket yetkisini de alacaksındır inşallah :A

• Güldürdün
Reactions: 12.Adam and Dosi