Aralık 2024 Yönetici Değerlendirme Sonuçları Belli Oldu!

değerlendirmeler güzel olmuş tek bir eksik benim bir baltaya sap olamamam onun dışında harika bir değerlendirme
@HollyDemon ☾☆
@Dosi herzamanki gibi yerinde duramamış yine yukarılara tırmanmış başarmak kızın ruhunda var tebrik ediyorum kutluyorum , yeni görevinde başarılar diliyorum eminim hakkıyla yapacaktır
(cümlemde yağ damlıyor ama neylersin mecburiyeten kutlamayı güzel yapalımki ilerde işimiz düşünce terslemesin
)
@Bully ile @Yakamoz-Asi ye teselli ikramiyesi gibi, bişey çıkmış diyeceğimde hiçde öyle değil bu süper emeklilik milletvekillerine özgüydü çift maaş falan alıyorlardı bayağı ballı bir rütbe
boş beleş dolaş çift maaş al ohh ne ala
)

diğer arkadaşlarımız @emreemreu @Aserat @mesmeso süper mod olarak hakettikleri yerdeler..
yüksek puanla yerlerini koruyan @serhatt ve @Emre Ozansoy uda ayrıca kutluyorum diğer oylamada bu arkadaşlarında süperleşeceklerine eminim

bu arada tolstoyevski neden süper emekli değilde sadece emekli ? tanımam etmem ama bir sorayım dedim

@Tolstoyevski konusunda katılıyorum (sen niye takıldın o kısma anlamadım ama). @bazinga 6272782 tane eski yöneticiyi bulup etiketler dağıtınca bazı kısımları tam detaylı düşünmemiştir

Hem yeşil hem de mavi olarak forumda harika işler başardı. İkimiz yeşilken mavilerin görevlerini yapıp duruyorduk. Kesinlikle o ünvânı hak ediyor. Bana göre yanlışlıkla alanda olmuş

Hocam ben hala yeşilim.

Sıfır sorumluluk, çift maaş mis gibi
Ama biz senin gibi boş durmayacaz elbet, yeri gelecek danışmanlık hizmeti vereceğiz forum için
@Yakamoz-Asi

Hocam ben hala yeşilim.
ben hep seni süper mod olarak görüyordum ordan karıştırdım sanırım
olsun sen yeşilde olsan gözümde hep süper modsun

------

Sıfır sorumluluk, çift maaş mis gibi
Ama biz senin gibi boş durmayacaz elbet, yeri gelecek danışmanlık hizmeti vereceğiz forum için
@Yakamoz-Asi
tabiki iş yapar gibi görünmeniz şart yoksa halk isyan eder arada açılışlara falan katılın kurdale kesin

@bazinga ya teşekkürlerimi sunuyorum. Yeni yönetim kurulunu çok beğendim.
Bilhassa kavruğuma “SÜPER EMEKLİ” lik payesi çok yakıştı.
@Dosi @Yakamoz-Asi @Bully

Bunu yazacagini tahmin etmistim Aykut'un nickini görünce

------

bu arada tolstoyevski neden süper emekli değilde sadece emekli ? tanımam etmem ama bir sorayım dedim

Bu @tekin artik iyice asti kendini
dün Deniz'e kil dedi, bugün tüm yöneticiler arasinda Tols'un süper emekli olmadigina takti. Yani cok cok ilginc degil mi sizce de
@Dosi @Bully @xemrexxx

Son düzenleme:
tolstoy okumuşluğum var zamanında, o adamın romanlarını severdim ordan destek atayım dedim
yoksa ne bileyim elalemin tolstosundan bana ne

@Bully ile @Dosi ye teessüflerimi sunuyorum.

Bu kadar ezberlemen beni korkutuyor.
Nickini ben yazmadım yalnız.O zaman bu parça ona gelsin.

Reactions: 12.Adam and Dosi
@bazinga emeğine sağlık. Daha uzun aramızda olmanı diliyor, kararlarına saygı duyuyorum.

@Dosi kutlarım seni uzun uğraşlar ve emeklerin sonucu istediğin başarıya ulaştın. Umarım seni bu başarı yıldırmaz genelde zirve olunca insan durakliyor ister istemez. Çok çok tebrikler

@Yakamoz-Asi ve @Bully süper emekliliğiniz kutlu olsun ihtiyar heyeti. Çok sevindim

@serhatt ve @Emre Ozansoy başarılarınızın devamını dilerim