Keşke bi de 6. sırada olsaydın mükemmel olurdu
5 @Forumdash 666 ![]()
@xemrexxx @serhatt @Harunnn60 @Forumdash @kerem @Yiğitt @xBUGRAx
Aaa 2018 e artık tamamen veda ediyoruzYılı güzel bitirmişiz ama forumu özellikle durgun dönemde yine ayakta tutan tayfa olduk
1 @Çiğdem- 2180 2 @serhatt 1687 3 @xemrexxx 975 4 @Harunnn60 787 5 @Forumdash 666 6 @Yiğitt 649 7 @kerem 522 8 @xBUGRAx 490
Rahat kafayla daha iyi sınav verirsin bize dua etSınavlardan önce çenem açıldı yine..![]()
Rahat kafayla daha iyi sınav verirsin bize dua et![]()
![]()
@Maskeli Fedai e etme o strese sokuyoır seni
![]()
![]()
@serhatt @xemrexxx
Hhahah evet onu dilediğin kadar edebilirsin hiç çekinmeBeddua da bir dua değil mi.![]()
Hhahah evet onu dilediğin kadar edebilirsin hiç çekinme![]()
![]()
![]()
Öyle dili kahretsin gerçekten eşek arısı sokacısaDilim varmıyor işte kahretsin....
![]()
![]()
![]()
@serhatt @xemrexxx
@Maskeli Fedai inadı bıraksa Buğra yi strese sokmak yerine rahatlatabilirBeddua da bir dua değil mi.![]()
@Maskeli Fedai Anca poşete para istesin@Maskeli Fedai inadı bıraksa Buğra yi strese sokmak yerine rahatlatabilir![]()
En büyük duası bana olsun onu büyük bi beladan kurtardımRahat kafayla daha iyi sınav verirsin bize dua et![]()
![]()
![]()
![]()
@serhatt @xemrexxx
![]()
![]()
![]()
@serhatt @xemrexxx
@Maskeli Fedai inadı bıraksa Buğra yi strese sokmak yerine rahatlatabilir![]()
Dilim varmıyor işte kahretsin....
Kesin sesinizi be melunlarEn büyük duası bana olsun onu büyük bi beladan kurtardım@xBUGRAx
Kendimi iyi hissetmemi sağlayan eski bir tanıdık hayatıma girdi
Ozaman foruma üye olsun onla konusursun artık ayollKendimi iyi hissetmemi sağlayan eski bir tanıdık hayatıma girdiSizinle uğraşamam
![]()
Noldu cnm gerçekler acı mı geldiKesin sesinizi be melunlar![]()
Bu aralar yoğunumNoldu cnm gerçekler acı mı geldi![]()