Aralık 2015 Ayının En Favori Editörü - Ön Eleme

Hangi 3 editör finale yükselsin?

• sürgünüm

Oy: 8 40.0%
  • Aserat

• Yiğitt

Oy: 5 25.0%
  • Harunnn60

Oy: 5 25.0%
  • sokak sanati

• mrt-06

Oy: 6 30.0%
  • EnveR

Oy: 6 30.0%
  • EFE UYSAL

• Kullanılan toplam oy
    20
  • Anket kapatılmış .
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Bully

Konu Sahibi
Emekli
Reaksiyon puanı
54,910
Puanı
1,060
"Ayın en favori editörü" etkinliği devam ediyor.

Aylık editörlük puanlarında en çok puan toplayan 8 kişinin aday olduğu eleme sonunda ayın editörü seçilecek.

ADAYLAR

@sürgünüm
@Aserat
@Yiğitt
@Harunnn60
@sokak sanati
@mrt-06
@EnveR
@EFE UYSAL

Ön eleme anketi 2 gün sürecektir.

Toplam 3 üyeye oy kullanabilirsiniz.

Aday olan kişiler kendilerine de oy kullanabilirler.

NOT : Her yönetici aynı zamanda bir editördür.​

Beni yine bu listeye layık görmeyen @Bully koca kafalısını şiddetle kınıyorum ve onu ezecek bir gülüş koyuyorum. :)

Pek öyle demiş sayılmaz aslında ve dediği şeyde haksız sayılmaz. :D
Vay be hemen sattı :A konu bırakmıyorlar ki ben öğretmen adayıyım ders çalışıyorum foruma girdiğime şükredin valla beni bir daha ki ay bu listede oylamada görmezsem çok pis soğurum forumdan. :A

Vay be hemen sattı :A konu bırakmıyorlar ki ben öğretmen adayıyım ders çalışıyorum foruma girdiğime şükredin valla beni bir daha ki ay bu listede oylamada görmezsem çok pis soğurum forumdan. :A
Kimseye ayrıcalık yok burası hak ve eşitlikler forumu. Konu çok ya sana müzik bölümü yeterdi sadece. Çeyrek Gönül'ün konusunu açtın mı mesela göremedim. :D

Kimseye ayrıcalık yok burası hak ve eşitlikler forumu. Konu çok ya sana müzik bölümü yeterdi sadece. Çeyrek Gönül'ün konusunu açtın mı mesela göremedim. :D
Ben eski üyeyim tabiki Nazlı olacağım biraz. :A Çeyrek Gönül konusunu açtı ama Yiğit açtı sağ olsun. :A

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...