Aralık 2015’in Yeni Yabancı Dizileri!

Harunnn60

Konu Sahibi
Emekli
Reaksiyon puanı
45,111
Puanı
1,060
Aralık 2015’in Yeni Yabancı Dizileri!

ChildhoodsEnd_hero_key_art.jpg

Hem kablolu kanallar hemde ulusal kanallar özenle hazırladıkları dizileri izleyiciler ile buluşturmaya hazırlanıyor.

Sizler için bu yazımızda yeni dizilerin sadece yayın tarihlerini paylaşmakla yetinmeyip aynı zamanda dizilerin konularını ve tanıtım fragmanlarını da konuda paylaştık.

İşte bu ay içerisinde başlayacak yeni diziler!

Tripped

Special%20TRIPPED%20263--(None).jpg

Başrolünü Blake Harrison yapacağı dizi 2 arkadaşın alternatif evrenlere geçiş yapabilmenin bir yolunu bulmasıyla farklı bir maceraya geçiş yaparlar.

Yayın Tarihi: 8 Aralık 2015

Tür: Komedi/Bilim Kurgu

Bölüm Sayısı: 4 Bölüm

Kanal: E4

Tanıtım Fragmanı: TIKLA

The Expanse

expanse.jpg

Günümüzden 200 yıl sonrası geçen dizi deneyimli dedektif Miller, oldukça zengin bir ailenin kayıp kızını bulmak için bir uzay gemisi kaptanıyla işbirliği yapmasıyla başlar. Olayı araştırdıkça kahramanlarımız, insanlık tarihinin en büyük komplolarından biri ile karşı karşıya olduklarını fark ederler.

Yayın Tarihi: 14 Aralık 2015

Tür: Bilim Kurgu

Bölüm Sayısı: 10 Bölüm

Kanal: Syfy

Childhood’s End

24197

Uzaylılar dünyamızı keşfederler ancak beklediğimiz kadar dost canlısı varlıklar değillerdir. Gezegenimizi işgal etmeleri için önlerinde duran bir tek şey var İnsanlık!

Yayın Tarihi: 14 Aralık 2015

Tür: Bilim Kurgu

Bölüm Sayısı: 6 Bölüm (Mini Dizi)

Kanal: Syfy

Real Rob

Real_Rob_Poster_embed1.jpg

Rob Schneider’ın kendisini canlandırdığı bu Netflix komedisinde Schneider bir yandan dengesiz asistanı ve sapık takipçisiyle uğraşırken bir yandan da kariyeri ve ailesi arasında bir denge kurmaya çalışmaktadır.

Yayın Tarihi: 1 Aralık 2015

Tür: Komedi

Bölüm Sayısı: 9 Bölüm

Kanal: Netflix

And Then There Were None

and-then-there-were-72385_big.jpg

Birbirini tanımayan 10 kişi okyanus ortasında bir adada malikanesi olan U. N. Owen çifti tarafından hafta sonu için misafir olarak çağrılır. Oraya vardıklarında ev sahipleri yerine onları karı koca olan iki hizmetli beklemektedir. Ev sahipleri ortada yoktur ve adadan ana karaya dönmek için ellerindeki tek ulaşım aracı da az önce ayrılmıştır.

Yayın Tarihi: 26 Aralık 2015

Tür: Drama

Bölüm Sayısı: 3 Bölüm (Mini Dizi)

Kanal: BBC1

fav101.png

Aralık ayında başlayacak yeni yabancı dizileri sizler için listeledik. Daha fazla bilgi için bu konuya da uğrayabilirsiniz.

2015-2016 Yabancı Dizilerin Yayın Takvimi

Bu konuyu orijinal haber formatında görüntüle

Son düzenleme:
@Çiğdem- tam senlik 2 dizi var. :D Gerçi benimde hoşuma gitti istersen bakarız. :D

@destere @xemrexxx @vadikızı @cookies @Castei @OzaN
expansenin ilk bölümünü izledim @Çiğdem- in otlu börekl baklavalı dizilerinden bile kötüydü 2. de izleyip karar veririm :D

And Then There Were None dizisi 10 küçük zencinin uyarlaması gibi çok bekledim bunu süper olici zaten 3 bölümmüş kesini zlerim :D @Çiğdem- @destere @sürgünüm @MelankoliK davetlisiniz:A

Benim açımdan ilgi çekici yapımlar yok listede, yeni diziye başlayacağımı düşünmüyorum bu ay. :A

tripped, the expanse, childhoods end uzaylı gelecekli savaşlı benlik deği?l bilimkurguyla arası iyi olan @sokak sanati @xemrexxx @Tolstoyevski @sürgünüm ve @MelankoliK için vede fantazik dizi arayan @Çiğdem- ve @cookies için birebir :))

real bob hem netflix hemde sapıklı mapıklı, sanki benlik dizi :)
And then there were none tam benlik konuya sahip adada ne biçim fantaziler yaşanacaktır kimbilir :))

ayrıca @Harunnn60 bunlar haricinde ingiliz dizilerine rastlarsan mutlaka paylaş ingiliz dizileri kötü çıkmıyor :)

expansenin ilk bölümünü izledim @Çiğdem- in otlu börekl baklavalı dizilerinden bile kötüydü 2. de izleyip karar veririm :D

And Then There Were None dizisi 10 küçük zencinin uyarlaması gibi çok bekledim bunu süper olici zaten 3 bölümmüş kesini zlerim :D @Çiğdem- @destere @sürgünüm @MelankoliK davetlisiniz:A
onu ben seçtim senin dizilerin ilk üçü :))

tripped, the expanse, childhoods end uzaylı gelecekli savaşlı benlik deği?l bilimkurguyla arası iyi olan @sokak sanati @xemrexxx @Tolstoyevski @sürgünüm ve @MelankoliK için vede fantazik dizi arayan @Çiğdem- ve @cookies için birebir :))

And then there were none tam benlik konuya sahip adada ne biçim fantaziler yaşanacaktır kimbilir :))

ayrıca @Harunnn60 bunlar haricinde ingiliz dizilerine rastlarsan mutlaka paylaş ingiliz dizileri kötü çıkmıyor :)
Bu yılbaşına özel İngiliz dizileri baya yayınlanacak bakıyorum bende. :) Şu 3 bölümlük İngiliz dizisi güzel gibi. Emre, Yiğit sen ve bende izleriz?

The Expanse'yi izleyeceğim. SYFY 'de Haven'i de izliyordum. Bu diziyi de takip edicem.
Ve And Then There Were None de izleyeceğim konusu iyi.

onu ben seçtim senin dizilerin ilk üçü :))
And thereli dizi güzele benziyor :)

@Çiğdem- :)

Forum İstatistikleri

Konular
176,634
Üyeler
8,564
Son Üye
excelancy