Aralık 2014 - Yeni Yönetim Kadrosu

Tebrikler arkadaşlar hepinize, hakettiğiniz bir atanma olmuş.

Öncelikle yönetim kadromuza yeni katılan arkadaşları tebrik ederim. İlk etapta kalıcı olup devamında da daha önemli görevlerde yer almanızı dilerim.

@Bully ve @mrt-06 bu görevi de layıkıyla yerine getireceğinizden şüphem yok, hayırlı olsun yeni rütbeniz.

@emreemreu, @cevaa ve @xBUGRAx'i de tekrar aramızda görmek isteriz, bu zamana kadar ki verdikleri emek için teşekkürler.

Teşekkür ederim herkese. Yükselen diğer arkadaşları da tebrik ederim. Hak edilmiş başarılar.

Forever @Bully kardesim terfi almissin inan kendim almis gibi sevindim allah muaffak eder insaallah @mrt-06yi tebrik ettim @Ahmad seninde yeni gorevin hayirli olsun inan cok sevindim @berkann seninle pek tanismasakta yeni gorevinde basarilar dilerim @ozgur2113 gordugum kadariyla forumda sevilen bir arkadassin bu gorevi hak ettigini dusunuyorum seninde yeni gorevin hayirli olsun

Herkese çok teşekkür ederim. Ben de tüm arkadaşları tebrik ediyorum.

Tüm arkadaşlara hayırlı olsun yeni görevleri layıkıyla üstesinden geleceklerine eminim.

Tebrikler.

Daha iyi günler geçirmek dileği ile...

@berkann ayy belkide yönetim kadrosundan pek iyi tanımadığım tek üyesin

ama moderotor seçildiğine göre başarılı olmalısın sanırım tebrikler 😉😉😉

@ozgur2113 @Ahmad ve @mrt-06 üçünüzde ayrı ayrı çok sevdiğim üyelerin başında geliyorsunuz gerçekten forumun çok beyefendi ve kişilikli üyelerindensiniz üçünüzde 😉😉
özgürün annesinin adının çiğdem olması ona braz daha torpil sağlıyor tabi

@Bully favori editorlerimden birisiydin zaten mod olmana çok sevinmiştim şimdide süper mod olduğunuda gördük yanı başarılar 😉😉😉

@xBUGRAx @emreemreu @cevaa üçünüzüde çok fazla tanımıyorum ama emreemreuye oranla bugrax ve cevayla braz daha fazla tanısma fırsatım olmuştu umarım tekrar birgün dönersiniz görevlerinize ne diyeyim

Bende herkese hayırlı olsun diliyorum

@berkann filmin bölümünün başısın , daha önceden ilk tahmin ettiğim kişi sen çıktın senin olacağını biliyordum içime doğmuş demekki

@ozgur2113 senle yazın konuştuk ama tam iletişim sağlayamadik ama sende çok iyi birisisin ve de başarılı

@Ahmad herhalde bu forumda can dostum desem inanır mısın
Bence inanırsin
Dahada birsey dememe gerek yok galiba kısa ve öz
)))

Ve sizi geldik @Bully @mrt-06
Görevinizde çok başarılisiniz sizden tek ricam çok fazla ağır olmayın tabiki belli ağırlığınız olacak ama eski neşenizi kaybetmeyin
)) herkes den farklı konuştum evet ama zaten sizi sevdiğimi biliyorsunuz bende farklı birsey söyleyeyim dedim