Aralık 2014 - Yeni Yönetim Kadrosu

Öncelikle yönetim kadromuza yeni katılan arkadaşları tebrik ederim. İlk etapta kalıcı olup devamında da daha önemli görevlerde yer almanızı dilerim. :)

@Bully ve @mrt-06 bu görevi de layıkıyla yerine getireceğinizden şüphem yok, hayırlı olsun yeni rütbeniz. :)

@emreemreu, @cevaa ve @xBUGRAx'i de tekrar aramızda görmek isteriz, bu zamana kadar ki verdikleri emek için teşekkürler. :)

Teşekkür ederim herkese. Yükselen diğer arkadaşları da tebrik ederim. Hak edilmiş başarılar. :)

Forever @Bully kardesim terfi almissin inan kendim almis gibi sevindim allah muaffak eder insaallah @mrt-06yi tebrik ettim @Ahmad seninde yeni gorevin hayirli olsun inan cok sevindim @berkann seninle pek tanismasakta yeni gorevinde basarilar dilerim @ozgur2113 gordugum kadariyla forumda sevilen bir arkadassin bu gorevi hak ettigini dusunuyorum seninde yeni gorevin hayirli olsun

Herkese çok teşekkür ederim. Ben de tüm arkadaşları tebrik ediyorum. :X

Tüm arkadaşlara hayırlı olsun yeni görevleri layıkıyla üstesinden geleceklerine eminim. :)

@berkann ayy belkide yönetim kadrosundan pek iyi tanımadığım tek üyesin :kiki::kiki::kiki:
ama moderotor seçildiğine göre başarılı olmalısın sanırım tebrikler 😉😉😉

@ozgur2113 @Ahmad ve @mrt-06 üçünüzde ayrı ayrı çok sevdiğim üyelerin başında geliyorsunuz gerçekten forumun çok beyefendi ve kişilikli üyelerindensiniz üçünüzde 😉😉
özgürün annesinin adının çiğdem olması ona braz daha torpil sağlıyor tabi :F:F

@Bully favori editorlerimden birisiydin zaten mod olmana çok sevinmiştim şimdide süper mod olduğunuda gördük yanı başarılar 😉😉😉

@xBUGRAx @emreemreu @cevaa üçünüzüde çok fazla tanımıyorum ama emreemreuye oranla bugrax ve cevayla braz daha fazla tanısma fırsatım olmuştu umarım tekrar birgün dönersiniz görevlerinize ne diyeyim :bhr::bhr::bhr:

Bende herkese hayırlı olsun diliyorum :D

@berkann filmin bölümünün başısın , daha önceden ilk tahmin ettiğim kişi sen çıktın senin olacağını biliyordum içime doğmuş demekki :D

@ozgur2113 senle yazın konuştuk ama tam iletişim sağlayamadik ama sende çok iyi birisisin ve de başarılı :D

@Ahmad herhalde bu forumda can dostum desem inanır mısın
Bence inanırsin
Dahada birsey dememe gerek yok galiba kısa ve öz :))))

Ve sizi geldik @Bully @mrt-06
Görevinizde çok başarılisiniz sizden tek ricam çok fazla ağır olmayın tabiki belli ağırlığınız olacak ama eski neşenizi kaybetmeyin :))) herkes den farklı konuştum evet ama zaten sizi sevdiğimi biliyorsunuz bende farklı birsey söyleyeyim dedim :D