Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Forever @Bully kardesim terfi almissin inan kendim almis gibi sevindim allah muaffak eder insaallah @mrt-06yi tebrik ettim @Ahmad seninde yeni gorevin hayirli olsun inan cok sevindim @berkann seninle pek tanismasakta yeni gorevinde basarilar dilerim @ozgur2113 gordugum kadariyla forumda sevilen bir arkadassin bu gorevi hak ettigini dusunuyorum seninde yeni gorevin hayirli olsun
@berkann ayy belkide yönetim kadrosundan pek iyi tanımadığım tek üyesin
ama moderotor seçildiğine göre başarılı olmalısın sanırım tebrikler 😉😉😉
@ozgur2113@Ahmad ve @mrt-06 üçünüzde ayrı ayrı çok sevdiğim üyelerin başında geliyorsunuz gerçekten forumun çok beyefendi ve kişilikli üyelerindensiniz üçünüzde 😉😉
özgürün annesinin adının çiğdem olması ona braz daha torpil sağlıyor tabi
@Bully favori editorlerimden birisiydin zaten mod olmana çok sevinmiştim şimdide süper mod olduğunuda gördük yanı başarılar 😉😉😉
@xBUGRAx@emreemreu@cevaa üçünüzüde çok fazla tanımıyorum ama emreemreuye oranla bugrax ve cevayla braz daha fazla tanısma fırsatım olmuştu umarım tekrar birgün dönersiniz görevlerinize ne diyeyim
@berkann filmin bölümünün başısın , daha önceden ilk tahmin ettiğim kişi sen çıktın senin olacağını biliyordum içime doğmuş demekki
@ozgur2113 senle yazın konuştuk ama tam iletişim sağlayamadik ama sende çok iyi birisisin ve de başarılı
@Ahmad herhalde bu forumda can dostum desem inanır mısın
Bence inanırsin
Dahada birsey dememe gerek yok galiba kısa ve öz )))
Ve sizi geldik @Bully@mrt-06
Görevinizde çok başarılisiniz sizden tek ricam çok fazla ağır olmayın tabiki belli ağırlığınız olacak ama eski neşenizi kaybetmeyin )) herkes den farklı konuştum evet ama zaten sizi sevdiğimi biliyorsunuz bende farklı birsey söyleyeyim dedim
Bu site, içeriği kişiselleştirmek, deneyiminize uyarlamak ve kayıt olmanız durumunda giriş yapmanızı sağlamak için yasal düzenlemelere uygun çerezler (cookies) kullanır.
Bu siteyi kullanmaya devam ederek, çerez kullanımına izin veriyorsunuz.