Aralık 2014 - Yeni Yönetim Kadrosu

bazinga

Konu Sahibi
Admin
Reaksiyon puanı
50,399
Puanı
1,060
Web Sitesi
izleryazar.com
FavoriForumum'da Aralık ayı itibariyle yönetim kadrosunda bir takım değişikliklere gidildi...

Tecrübeli editörlerden @berkann film bölümüne, sizlerin değerlendirmesine göre en başarılı editör olan @ozgur2113 reyting & dizi bölümüne ve sizlerin en çok moderatör olarak görmek istediği kişi olan @Ahmad müzik bölümüne moderatör oldular. (Bölümlere ek olarak başka bölümler de eklenebilir elbette.)

Bununla birlikte moderatörlük görevini başarıyla yürüten iki arkadaş @Bully ve @mrt-06 süper moderatörlüğe terfi ettiler.

Forumun unutulmaz yöneticileri @xBUGRAx, @emreemreu ve @cevaa ise bir süreliğine emekli oldular. Kendilerini ilerleyen dönemlerde tekrar geri görmeyi umuyoruz.

Son değişikliklerle birlikte yeni yönetim kadrosu şu şekilde oluştu:

OzaN

darksaal

Yakamoz-Asi
xdragxx
Bully
mrt-06

BesaleT
hayret bi şey
ozgur2113
berkann
Ahmad

Bütün arkadaşlar için hayırlısı olsun. Süper Moderatörlük pozisyonu çok şişmeye başladı, belki @darksaal'ın yanına birisi gelebilir

Tebrikler arkadaşlar yeni görevlerinizde başarılar. Terfi ederek iyi bir iş başardınız umarım mevkilerinizde kalıcı olursunuz veya terfi edersiniz.

Forum için hayırlısı oldu.

Emekli olan arkadaşlar günün birinde dönerler umarım.

@Bully bekliyorduk kanka hayırlı olsun çok yakıştı mavi.

@Ahmad kanka çok sevindim adına olmayı çok istiyordun hak ettin.

@mrt-06 tebrik ederim kanka senide çok yakışmış.

@ozgur2113 bol bol kitle konularımı artık.
İşin şakası hak ediyordun ve oldun tebrik ederim.

@berkann saolsun bir ricamı kırmadı ve cok iyi çalıştı Tebrikler rengin yakışmış.

Öncelikle @Bully ve @mrt-06'yı tebrik ederim hak ediyordunuz kesinlikle.

@Ahmad Senin de moderatör olacağını bekliyordum, çok başarılıydın.
Tebrik ederim.

@berkann Tebrik ederim seni de.

Kendimi de tebrik edeyim bu görevi bana layık gören herkese teşekkür ederim.

Bir konuşma yapmam gerekiyor ama ne diyeceğimi bilemiyorum açıkçası mutluluk, şaşkınlık, heyecan gibi duyguları bir arada yaşıyorum.

@OzaN beni süper moderatörlük rütbesine layık gördüğün için çok teşekkür ederim umarım mahçup etmeyiz.
Sorumlululuklarım daha da arttı artık görevimi başarıyla yerine getirmeye çalışacağım inşallah.

Ayrıca kardeşim, dostum, dert ortağım @mrt-06 ile aynı anda süper mod olduğum için de çok mutluyum kendisine kocaman tebrikler hak ediyordu sonuna kadar.

@ozgur2113 saklamayayım şimdi en çok mod olmasını istediğim kişi sendin, sonuna kadar hak ediyordun çok başarılı olacağına şüphem yok.

@berkann @Ahmad sizin de çok başarılı olacağınıza eminim sizlere de büyük tebrikler.

@sokak sanati kardeşim sen de bir dahaki sefere inşallah zaten editör olarak çok çok başarılısın çalışmaya devam. 😉

@xBUGRAx @emreemreu @cevaa forumun 3 efsane yöneticisi emekli oldu demek. Foruma kattıklarınız için çok teşekkürler Ozan'ın da dediği gibi umarım tekrar dönersiniz görevlerinize.

Moderatör olanlara ve süper moderatörlüğe yükselen arkadaşlara tebrikler.

Tüm arkadaşları tebrik ediyorum

@Bully ve @mrt-06 ikiniz adına çok sevindim ki zaten istiyordum böyle birşeyi sizin adınıza

@berkann pek tanımıyorum ama hayırlı olsun @Ahmad yeni tanıştık sayılır ama yiğitin sayesinde tanıdım tebrik ederim @ozgur2113 tebrikelr arkadaşım başarılarının devamını dilerim...