Aralık 2014 - Yeni Yönetim Kadrosu

bazinga

Konu Sahibi
Admin
Reaksiyon puanı
50,399
Puanı
1,060
Web Sitesi
izleryazar.com
FavoriForumum'da Aralık ayı itibariyle yönetim kadrosunda bir takım değişikliklere gidildi...

Tecrübeli editörlerden @berkann film bölümüne, sizlerin değerlendirmesine göre en başarılı editör olan @ozgur2113 reyting & dizi bölümüne ve sizlerin en çok moderatör olarak görmek istediği kişi olan @Ahmad müzik bölümüne moderatör oldular. (Bölümlere ek olarak başka bölümler de eklenebilir elbette.)

Bununla birlikte moderatörlük görevini başarıyla yürüten iki arkadaş @Bully ve @mrt-06 süper moderatörlüğe terfi ettiler.

Forumun unutulmaz yöneticileri @xBUGRAx, @emreemreu ve @cevaa ise bir süreliğine emekli oldular. Kendilerini ilerleyen dönemlerde tekrar geri görmeyi umuyoruz.

Son değişikliklerle birlikte yeni yönetim kadrosu şu şekilde oluştu:

OzaN

darksaal

Yakamoz-Asi
xdragxx
Bully
mrt-06

BesaleT
hayret bi şey
ozgur2113
berkann
Ahmad

Bütün arkadaşlar için hayırlısı olsun. Süper Moderatörlük pozisyonu çok şişmeye başladı, belki @darksaal'ın yanına birisi gelebilir :)

Tebrikler arkadaşlar yeni görevlerinizde başarılar. Terfi ederek iyi bir iş başardınız umarım mevkilerinizde kalıcı olursunuz veya terfi edersiniz. :)
Forum için hayırlısı oldu.

Emekli olan arkadaşlar günün birinde dönerler umarım. :)

@Bully bekliyorduk kanka hayırlı olsun çok yakıştı mavi. :Z

@Ahmad kanka çok sevindim adına olmayı çok istiyordun hak ettin. :Z

@mrt-06 tebrik ederim kanka senide çok yakışmış. :Z

@ozgur2113 bol bol kitle konularımı artık. :F İşin şakası hak ediyordun ve oldun tebrik ederim. :Z

@berkann saolsun bir ricamı kırmadı ve cok iyi çalıştı Tebrikler rengin yakışmış. :Z

Öncelikle @Bully ve @mrt-06'yı tebrik ederim hak ediyordunuz kesinlikle. :Z

@Ahmad Senin de moderatör olacağını bekliyordum, çok başarılıydın. :D Tebrik ederim. :D

@berkann Tebrik ederim seni de. :D

Kendimi de tebrik edeyim bu görevi bana layık gören herkese teşekkür ederim. :)

Bir konuşma yapmam gerekiyor ama ne diyeceğimi bilemiyorum açıkçası mutluluk, şaşkınlık, heyecan gibi duyguları bir arada yaşıyorum. :D

@OzaN beni süper moderatörlük rütbesine layık gördüğün için çok teşekkür ederim umarım mahçup etmeyiz. :) Sorumlululuklarım daha da arttı artık görevimi başarıyla yerine getirmeye çalışacağım inşallah. :)

Ayrıca kardeşim, dostum, dert ortağım @mrt-06 ile aynı anda süper mod olduğum için de çok mutluyum kendisine kocaman tebrikler hak ediyordu sonuna kadar. :)

@ozgur2113 saklamayayım şimdi en çok mod olmasını istediğim kişi sendin, sonuna kadar hak ediyordun çok başarılı olacağına şüphem yok. :D

@berkann @Ahmad sizin de çok başarılı olacağınıza eminim sizlere de büyük tebrikler. :)

@sokak sanati kardeşim sen de bir dahaki sefere inşallah zaten editör olarak çok çok başarılısın çalışmaya devam. 😉

@xBUGRAx @emreemreu @cevaa forumun 3 efsane yöneticisi emekli oldu demek. Foruma kattıklarınız için çok teşekkürler Ozan'ın da dediği gibi umarım tekrar dönersiniz görevlerinize. :)

Tüm arkadaşları tebrik ediyorum :)

@Bully ve @mrt-06 ikiniz adına çok sevindim ki zaten istiyordum böyle birşeyi sizin adınıza :)
@berkann pek tanımıyorum ama hayırlı olsun @Ahmad yeni tanıştık sayılır ama yiğitin sayesinde tanıdım tebrik ederim @ozgur2113 tebrikelr arkadaşım başarılarının devamını dilerim...