Aralık 2013 Yönetici ve Editör Değerlendirme Anket Sonuçları Belli Oldu!

bazinga

Konu Sahibi
Admin
Reaksiyon puanı
50,399
Puanı
1,060
Web Sitesi
izleryazar.com
Belirli aralıklarla yaptığımız yönetici ve editör değerlendirme anketleri sonuçlandı. Oylamalara katılan herkese teşekkürler.

Yönetici değerlendirme anketleri sonucunda ortaya çıkan en iyi üç:

1- @darksaal 3.44
2- @Yakamoz-Asi 3.21
3- @xBUGRAx 3.13

Editör değerlendirme anketleri sonucunda ortaya çıkan en iyi üç:

1- berkann 3.27
2- Bully 3.19
3- denizz19 3.12

Dereceye giren arkadaşları tebrik eder, başarılarının devamını dilerim...

Tekrardan teşekkürler. Elimden geleni yapmaya çalışıyorum. Yurtta olduğum için yarı yarıya düşüş oldu ama telafisi olacak elbette. :)

Beni 2.liğe taşıyan herkese çok teşekkürler. Görevimi layıkıyla yerine getirmeye devam edeceğim inşallah. :)

Güzel düşüncelerin için teşekkür ederim Deniz. Sen de çok başarılısın kesinlikle. Başarımızı devam ettirebiliriz umarım. :)
Editör olarak kalabilirsem devam ettiririz. :D

Vay @darksaal agam 1.olmuş Tebrik ederim aga :D Ayrıca Yakamoz-asi agama ve Buğraya da tebrikler :)
Editör oylamasında üst sıralara yükselen arkadaşlara da tebrikler
Onları ismen veriyor bizi üst sıralara yükselenler diye geçiştiriyor. Hayatımda böyle ezilmedim. :D

Darksaal zaten değişmez. Buğra zaten anlık profesörü maşallah. Yakamoz :D Bu adamı zirveye nasıl taşırsınız her şeyi anlarım da :D şaka şaka hayırlı olsun üçünüze de. :)

@deniz z19 kardeş kusura bakma biraz hastayım şimdi sölemim mideniz kalkar :D Aklımda tutamadım isimle
Aman boşver Kadir. Ezikliğimizle baş başa bırak bizi. :D

Sonuçlar gerçekçi. Tebrikler herkese. :)
Teşekkürler Melih. Dilerim daha gerçekçi olur da ben admin olurum. :D

Ben moderatör değilim ama teşekkürler. :D

Şaka bir yana ankete katılan herkese kullandıkları oylar için teşekkür ederim. :)
Hadi hadi bırak kıvranmayı şimdi bal gibi de hoşuna gidiyor bu sevgi seli. Sen yok musun sen. :F

Siz ezikseniz biz neyiz ?? :D
Siz üyesiniz bizim baş taçlarımızsınız. :D

Oylamaya katilim gösteren ve bana bu ortalamayi laik gören herkese tesekkürler :)

Dereceye giren arkadaslari tebrik eder, emek veren herkese tesekkür ederim.

Forum İstatistikleri

Konular
172,518
Üyeler
8,475
Son Üye
sdbHh88hd