Çok saol.tebrikler @Yakamoz-Asi
@mrt-06 ve @Bully yide kaybedenler kulübüne hoşgeldin diyip ayrıca onur madalyonuyla ödüllendiriyoruz)
Çok saol.tebrikler @Yakamoz-Asi
@mrt-06 ve @Bully yide kaybedenler kulübüne hoşgeldin diyip ayrıca onur madalyonuyla ödüllendiriyoruz)
Çok saol.) Elbet biz de makus talihimizi yeneceğiz be destere.Mesela öbür ay seni 1.yapmak lazım artık helak oldun.
Senden sıra gelirse inşallah bir ay birinciliği kaparız abi.Tebrikleriniz ve oylariniz icin tesekkür ederim. Her yönetici ayni zamanda bir editördür anlayisi ile baslanan bu etkinligin ilk oylamasinda birinci olmak güzel olmakla birlikte cok sevindirici.
Oy veren herkese tesekkür ederim tekrar.
Oylamada finale kalan @Bully ve @mrt-06 'nin gelecek aylarda verdikleri emeklerin görülüp birinci olacaklarina kesin gözüyle bakiyorum. Onlarida benimle birlikte finale kaldiklari icin tebrik ediyorum.
Senden sıra gelirse inşallah bir ay birinciliği kaparız abi.
Güzel.Oylamaya katilmam gelecek sefer, cok konu acmam, oylamayada otomatik olarak katilmam
Güzel.Sen katılma ki gençlerin önü açılsın değil mi?
Yok abi ben aslında şakasına takılıyorum. Senle rekabet etmek benim için eğlence, zevk ve onurdur yani.Aynen, yavas yavas genclere yol vermek düser bize
Yok abi ben aslında şakasına takılıyorum. Senle rekabet etmek benim için eğlence, zevk ve onurdur yani.Seni rekabet ederek geçmem hoşuma gider. Kimseye yol verme boşver.
Sen takılma.Takilmak iyi oluyor dimibende seviyorum takilmayi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?