Aralık 2013 Ayının En Favori Editörü: Yakamoz-Asi

Çok saol. :)) Elbet biz de makus talihimizi yeneceğiz be destere. :) Mesela öbür ay seni 1.yapmak lazım artık helak oldun. :)

farketmez biz olayın gırgırında şamatasındayız hiç umrumda olmaz kazanıp kaybetmek maksat muhabbet olsun:)

Tebrikleriniz ve oylariniz icin tesekkür ederim. Her yönetici ayni zamanda bir editördür anlayisi ile baslanan bu etkinligin ilk oylamasinda birinci olmak güzel olmakla birlikte cok sevindirici.

Oy veren herkese tesekkür ederim tekrar.

Oylamada finale kalan @Bully ve @mrt-06 'nin gelecek aylarda verdikleri emeklerin görülüp birinci olacaklarina kesin gözüyle bakiyorum. Onlarida benimle birlikte finale kaldiklari icin tebrik ediyorum.

Tebrikleriniz ve oylariniz icin tesekkür ederim. Her yönetici ayni zamanda bir editördür anlayisi ile baslanan bu etkinligin ilk oylamasinda birinci olmak güzel olmakla birlikte cok sevindirici.

Oy veren herkese tesekkür ederim tekrar.

Oylamada finale kalan @Bully ve @mrt-06 'nin gelecek aylarda verdikleri emeklerin görülüp birinci olacaklarina kesin gözüyle bakiyorum. Onlarida benimle birlikte finale kaldiklari icin tebrik ediyorum.
Senden sıra gelirse inşallah bir ay birinciliği kaparız abi. :D

Forum İstatistikleri

Konular
172,518
Üyeler
8,475
Son Üye
sdbHh88hd