sululuğu bırakFilozoftan tehdittler "OYUMU DEĞİŞTİRİRİM" diyor yok daha neler
sululuğu bırakFilozoftan tehdittler "OYUMU DEĞİŞTİRİRİM" diyor yok daha neler
Ağır AB bize oy yok mu sadece tek kişiye oy vermiş hain.
Yahu ben konumu savundum dikkat edersen uzatmadım bile.aga geçen konuda adminle bir oldunuz hatırlatırım kırgınım
al işte hemen alınganlık yapıyon ben senin derdin oy mu dedim sanki Allah AllahYahu ben konumu savundum dikkat edersen uzatmadım bile.
Ayrıca benim derdim oy falan değil.
Sen yalnış anlıyon o kısım @RüzgarGülü 'ne göndermeydi.al işte hemen alınganlık yapıyon ben senin derdin oy mu dedim sanki Allah Allah
tmm aga kusura bakma göndermeyi anlayamamışımSen yalnış anlıyon o kısım RüzgarGülü 'ne göndermeydi.
Ağır AB bize oy yok mu sadece tek kişiye oy vermiş hain.
Diğer ikisi de belli bana vermemişsin bunu biliyorum pis abdiğer 2 si gizli
seni sattı 2 dk da bak bana direk attım oyu sana tereddütsüzDiğer ikisi de belli bana vermemişsin bunu biliyorum pis ab
Yok aga sen beni yanlış anlama yeter oy çok önemli değil.tmm aga kusura bakma göndermeyi anlayamamışımyav denize verdiğime pişman oldum oyumu sana veriyorum
Hadi hadi pişman oldum yazmışsın oy verdiğine peki öyle olsun.seni sattı 2 dk da bak bana direk attım oyu sana tereddütsüz
tmm aga ama sen varken denize oy vermem tuhaf oldu sana dünden sinirlenmişim demekkiYok aga sen beni yanlış anlama yeter oy çok önemli değil.
bende gönderme yaptımHadi hadi pişman oldum yazmışsın oy verdiğine peki öyle olsun.
ama ortalama reytingi alman lazım onu söylim
bende gönderme yaptım
Sinir yapacak bir şey yoktu zaten sen abartmışsın bence.tmm aga ama sen varken denize oy vermem tuhaf oldu sana dünden sinirlenmişim demekkineyse konuşunca sinirim geçti hemen
aga hepiniz karşı gelince öyle oldu 3 e 1 geldiniz o bakımdanSinir yapacak bir şey yoktu zaten sen abartmışsın bence.Ay sonuna daha çok var bakarız. 😎
aga o mu bana destek olacak ya@EveN 'da sana destek oldu.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?