sululuğu bırakFilozoftan tehdittler "OYUMU DEĞİŞTİRİRİM" diyor yok daha neler![]()
![]()
sululuğu bırakFilozoftan tehdittler "OYUMU DEĞİŞTİRİRİM" diyor yok daha neler![]()
![]()
Ağır AB bize oy yok mu sadece tek kişiye oy vermiş hain.
Yahu ben konumu savundum dikkat edersen uzatmadım bile.aga geçen konuda adminle bir oldunuz hatırlatırım kırgınım![]()
al işte hemen alınganlık yapıyon ben senin derdin oy mu dedim sanki Allah AllahYahu ben konumu savundum dikkat edersen uzatmadım bile.
Ayrıca benim derdim oy falan değil.![]()
Sen yalnış anlıyon o kısım @RüzgarGülü 'ne göndermeydi.al işte hemen alınganlık yapıyon ben senin derdin oy mu dedim sanki Allah Allah![]()
tmm aga kusura bakma göndermeyi anlayamamışımSen yalnış anlıyon o kısım RüzgarGülü 'ne göndermeydi.![]()
Ağır AB bize oy yok mu sadece tek kişiye oy vermiş hain.![]()
Diğer ikisi de belli bana vermemişsin bunu biliyorum pis abdiğer 2 si gizli![]()
seni sattı 2 dk da bak bana direk attım oyu sana tereddütsüzDiğer ikisi de belli bana vermemişsin bunu biliyorum pis ab![]()
Yok aga sen beni yanlış anlama yeter oy çok önemli değil.tmm aga kusura bakma göndermeyi anlayamamışımyav denize verdiğime pişman oldum oyumu sana veriyorum
![]()
Hadi hadi pişman oldum yazmışsın oy verdiğine peki öyle olsun.seni sattı 2 dk da bak bana direk attım oyu sana tereddütsüz![]()
tmm aga ama sen varken denize oy vermem tuhaf oldu sana dünden sinirlenmişim demekkiYok aga sen beni yanlış anlama yeter oy çok önemli değil.![]()
bende gönderme yaptımHadi hadi pişman oldum yazmışsın oy verdiğine peki öyle olsun.![]()
ama ortalama reytingi alman lazım onu söylim
bende gönderme yaptım![]()
Sinir yapacak bir şey yoktu zaten sen abartmışsın bence.tmm aga ama sen varken denize oy vermem tuhaf oldu sana dünden sinirlenmişim demekkineyse konuşunca sinirim geçti hemen
![]()
aga hepiniz karşı gelince öyle oldu 3 e 1 geldiniz o bakımdanSinir yapacak bir şey yoktu zaten sen abartmışsın bence.Ay sonuna daha çok var bakarız. 😎
aga o mu bana destek olacak ya@EveN 'da sana destek oldu.![]()