Araf 30.000'ler Kulübünde!

Sherlock

Konu Sahibi
Süper Emekli
Reaksiyon puanı
48,994
Puanı
1,060
BCS.jpg

Yazar, yönetmen, yapımcı, eleştirmen, teknik direktör ve aynı zamanda da tarih bilimci olan; forumumuzun sevilen üyesi @Araf, 30.000'ler kulübünde!

Kendisini tebrik ediyoruz; nice güzel, sağlıklı ve sanatsal mesajlar diliyoruz...

Konuyu hediye yağmuruna tutabilirsiniz, her şey serbest...

• Beğendim
Reactions: Araf
Tebrikler @Araf forumumuzun müzikten,spora,sanattan,edebiyata birçok konuda fikir adamını canı gönülden kutlar, nice güzel forumlar diliyorum.
Çam sakızı çoban armağanı 😂😘

• Beğendim
Öncelikli olarak konuyu açtığı ve güzel sıva yaptığı için @Sherlock'a teşekkür ederim. :D

Mesajlar silinmese belki şu anda 35 bin mesajım olacaktı. Uğraştık, 30 bin mesaja ulaştık. Dokuzuncu yılıma girmeden 30 bin rakamına ulaşmış oldum. Tebriklerini ileten arkadaşlara teşekkürler. :)

• Beğendim
Reactions: Sherlock
Az ve Öz konuşan adam desemde bu aralar bir çene düşüklüğüdür gidiyor :F

Haydi Niceee 30.000 lerin olsun arkadaşım...

Fikirlerin tükenmesin,klavyen bozulmasın :)

Tebrikler:Z

• Beğendim
9. Yıl konumuda açın bir zahmet dedin diye :A
Bu arada sana hediye vermeyeceğim. Senin doğum günü konunu sen yokken açmama rağmen kuru tebrik etmiştin beni kutlama konumda :)
Zaman aşımına uğradı, ondandır. Şimdi olsa daha farklı olurdu. :D

Forumda zaten değilsin ve gelmeyeceksin,ozaman açmayayım diyebilirim ben de :)

Benim kutlama konum zaman aşımı ile ne alaka. Neyse
Biraz zaman geçmişti de, o açıdan demiştim, alınma. Tabii uzun yazmalıydım da, geçti artık. Bir daha "zaman aşımı" diye bir şey olmaz zaten. Uzun uzun yazarım. :D

Tebrikler dostum, nice sağlıklı huzurlu SABAR dolu mesajlar dilemek isterdim ama dilemiyorum. Bırak bu kadar kasma, kafana göre takıl, kendine zaman ayır ne işin var o kadar burada... :A Yine de temelli bırakma ama arada hasbıhale gel tabi. :A (Bizde kutlama böyle yapılır, ahahah)

Adetten hediyeni göndereyim tabi... :A Bu özel sahneyi her izledikçe gülerim...

• Beğendim