Çok iyi duruyor abla tanıtım, ayrıca Tolga'da gayet iyi.
Tolgaya bayıldımm
Çok iyi duruyor abla tanıtım, ayrıca Tolga'da gayet iyi.
Bilemiyorum yayınlanacağı güne bağlı diyeceğim ama bu sezon çok dizim var.
Zaten çoğu dizinin ilk bölümünün kesitlerime bakıyorum eğer gerçekten beğenirsem başka kanalda da olsa izlediğim istisnalar oluyor...( Mesela Mucize Doktor , Hayat Şarkısı , Kara Ekmek , Kertenkele...)
Tanıtım yine Youtubeda karşıma çıktı izleyip anında geldim foruma. Neyse tanıtım güzel, ilgimi çekti ilk bölümüne kesin şans vereceğim.
Tolgaya bayıldımm
Aynen abla, sence hangi gün yayınlanır dizi?
Valla çarşamba perşembe cuma boş bunların biri diye düşündüm ama bilemiyorum
Çok iyi duruyor cidden, ben de beğendim tanıtımı. Oyuncu kadrosu baya iyi, karakterler de orijinal olacak gibi. Şans verilebilir cidden...
Çarşamba yayınlamak gibi bir hata yapmaz umarım kanal. Her kanalın bir dizisi var, Star ile Kanal D hariç ve hepsi de izleniyor.
Cuma da olmaz bence, Perşembe olur büyük ihtimalle.
Çarşamba perşembe bende istemiyorum ama show tv bu belli olmaz yaparmı yapar
Aşk Ağlatır'ı durduk yere bitiren Show TV'den her şey beklenir abla.
Aynen belirleyici olan kriterlerden biri de o.İzleyenin ilgisini cidden çekiyor, izlemeyi düşünmeyen biri bile göz atar bence. Bölüm tanıtımları da önemli tabii bundan sonra.
İlk böllüme bakarız, sonra karar veririz.
Kırmızı Oda'ya şans verme ama nerede mafyatik iş varsa onları izle tebrikler.
Şans verilebilir demene şaşırdım.
Gören de seni dizi gurmesi sanacak şans verebilirmiş pehKadrosunda sevdiğim birçok isim mevcut, fragman da beklentilerimin bir hayli üzerinde oldu. O yüzden şans verilebilir dedim, muhtemelen vermem öyle dediğime bakma sen.
Yapıyorum bazen böyle küçük sürprizler.
Gören de seni dizi gurmesi sanacak şans verebilirmiş peh
Bu dizi yabancı bir diziden uyarlama mı acayip bir yabancı dizi havası aldım.
Bayıldım başlasın bir an önce izlemek istiyorumm
Fragman beklediğimden iyi bir iş geldiğini gösteriyor.
Olgun Toker psikopat bir rolde döktürür bence.
İlk sahne Poyraz-Ayşegül taksi sahnesini hatırlattı.
Çok güzel olmuş tanıtım, dikkatleri çekiyor hemen. Çok beğendim, ilk bölüme şans vereceğiz anlaşılan...
Çok iyi duruyor cidden, ben de beğendim tanıtımı. Oyuncu kadrosu baya iyi, karakterler de orijinal olacak gibi. Şans verilebilir cidden...
İzlemeyecektim ama fragman kendine çekti. Tolga Sarıtaş'ın performansını Söz'den biliyorum. İlk bölümüne şans veririm.
Güzel bir fragman olmuş ama dizi kotam dolu hepsi Star Tv de.... ( Zaten tek Star izliyorum..)
dediginiz gibi ilk bölüme şans verelim bakalım diger bölümler nasıl olacak
Tanıtım yine Youtubeda karşıma çıktı izleyip anında geldim foruma. Neyse tanıtım güzel, ilgimi çekti ilk bölümüne kesin şans vereceğim.
Ahmet Mümtaz'dan kötü adam performansı göreceğiz anladığım kadarıyla... İşte bu gerçekten merak ettirici bir durum. Usta oyuncu böyle bir rol kabul ettiyse basit bir rol olmadığını düşünüyorum. Dizi de ilgi çekici bir kadro ve hikayeye sahip. İzlenilebilitesi var...
Bu tanıtım da çok güzel olmuş.