Arıza - Tanıtım Fragmanları | Yeni Dizi - Show TV

Bilemiyorum yayınlanacağı güne bağlı diyeceğim ama bu sezon çok dizim var. :D

Yayınlanacağı günü bende merak ediyorum valla cumartesi kuzey yıldızı var pazartesi salı dolu geriye çarşamba perşembe cuma pazar var bakalım hangi gün olacak dizi bendede çok olacak ya :D

• Beğendim
Reactions: Özgür
Tanıtım yine Youtubeda karşıma çıktı izleyip anında geldim foruma. Neyse tanıtım güzel, ilgimi çekti ilk bölümüne kesin şans vereceğim.

İzleyenin ilgisini cidden çekiyor, izlemeyi düşünmeyen biri bile göz atar bence. Bölüm tanıtımları da önemli tabii bundan sonra.

İlk böllüme bakarız, sonra karar veririz. :A

Valla çarşamba perşembe cuma boş bunların biri diye düşündüm ama bilemiyorum

Çarşamba yayınlamak gibi bir hata yapmaz umarım kanal. Her kanalın bir dizisi var, Star ile Kanal D hariç ve hepsi de izleniyor.

Cuma da olmaz bence, Perşembe olur büyük ihtimalle.

• Beğendim
Reactions: Angelica
İzleyenin ilgisini cidden çekiyor, izlemeyi düşünmeyen biri bile göz atar bence. Bölüm tanıtımları da önemli tabii bundan sonra.

İlk böllüme bakarız, sonra karar veririz. :A
Aynen belirleyici olan kriterlerden biri de o.
Dediğin gibi ilk bölümden sonra karar veririz ama gününü güzel oturttuktan sonra devam ederim gibi. :A

Ahmet Mümtaz'dan kötü adam performansı göreceğiz anladığım kadarıyla... İşte bu gerçekten merak ettirici bir durum. Usta oyuncu böyle bir rol kabul ettiyse basit bir rol olmadığını düşünüyorum. Dizi de ilgi çekici bir kadro ve hikayeye sahip. İzlenilebilitesi var...

• Beğendim
Reactions: Emre Ozansoy

Bu dizi yabancı bir diziden uyarlama mı acayip bir yabancı dizi havası aldım.

:Z Bayıldım başlasın bir an önce izlemek istiyorumm

Fragman beklediğimden iyi bir iş geldiğini gösteriyor.

Olgun Toker psikopat bir rolde döktürür bence. :Z

İlk sahne Poyraz-Ayşegül taksi sahnesini hatırlattı. :(

Çok güzel olmuş tanıtım, dikkatleri çekiyor hemen. Çok beğendim, ilk bölüme şans vereceğiz anlaşılan...

Çok iyi duruyor cidden, ben de beğendim tanıtımı. Oyuncu kadrosu baya iyi, karakterler de orijinal olacak gibi. Şans verilebilir cidden...

İzlemeyecektim ama fragman kendine çekti. Tolga Sarıtaş'ın performansını Söz'den biliyorum. İlk bölümüne şans veririm. :)

Güzel bir fragman olmuş ama dizi kotam dolu hepsi Star Tv de....:Z ( Zaten tek Star izliyorum..)

dediginiz gibi ilk bölüme şans verelim bakalım diger bölümler nasıl olacak

Tanıtım yine Youtubeda karşıma çıktı izleyip anında geldim foruma. Neyse tanıtım güzel, ilgimi çekti ilk bölümüne kesin şans vereceğim.

Ahmet Mümtaz'dan kötü adam performansı göreceğiz anladığım kadarıyla... İşte bu gerçekten merak ettirici bir durum. Usta oyuncu böyle bir rol kabul ettiyse basit bir rol olmadığını düşünüyorum. Dizi de ilgi çekici bir kadro ve hikayeye sahip. İzlenilebilitesi var...