Arıza - Tanıtım Fragmanları | Yeni Dizi - Show TV

Emre Ozansoy

Konu Sahibi
Moderatör
Reaksiyon puanı
58,651
Puanı
1,060
Web Sitesi
twitter.com
EfY7iIWWsAEWDkM

Show TV'nin merakla beklenen yeni dizisi 'Arıza'nun ilk tanıtımı izleyici ile paylaşıldı!

Yapımcılığını O3 Medya'nın üstlendiği, senaryosunu Ozan Aksungur'un yazdığı, yönetmen koltuğunda Recai Karagöz'ün oturduğu ve başrollerini Tolga Sarıtaş ile Ayça Ayşin Turan'ın paylaştığı yapımın çekimleri tüm hızıyla devam ediyor.

Bir taksicinin, şehrin krallarıyla girdiği büyük savaşı ve bu amansız mücadelenin gölgesinde Halide ile yaşadıkları tehlikeli aşkın hikayesini anlatacak olan dizi Eylül ayında izleyicisi ile buluşacak.

'Arıza' yakında Show TV'de!

Son düzenleme:
Bu dizi yabancı bir diziden uyarlama mı acayip bir yabancı dizi havası aldım.

Fragman beklediğimden iyi bir iş geldiğini gösteriyor.

Olgun Toker psikopat bir rolde döktürür bence. :Z

İlk sahne Poyraz-Ayşegül taksi sahnesini hatırlattı. :(

dediginiz gibi ilk bölüme şans verelim bakalım diger bölümler nasıl olacak

Güzel bir fragman olmuş ama dizi kotam dolu hepsi Star Tv de....:Z ( Zaten tek Star izliyorum..)

Son düzenleme:
Sadece Star TV dizilerini izliyor olsan bile ilk bölümüne şans vermelisin bence.
Zaten çoğu dizinin ilk bölümünün kesitlerime bakıyorum eğer gerçekten beğenirsem başka kanalda da olsa izlediğim istisnalar oluyor...( Mesela Mucize Doktor , Hayat Şarkısı , Kara Ekmek , Kertenkele...)

• Beğendim
Reactions: Emre Ozansoy
Tanıtım yine Youtubeda karşıma çıktı izleyip anında geldim foruma. Neyse tanıtım güzel, ilgimi çekti ilk bölümüne kesin şans vereceğim.