Anzhi Arda'yı İstiyor

darksaal

Konu Sahibi
Emekli
Katılım
7 Eylül 2011
Mesajlar
33,327
Reaksiyon puanı
3,579
Puanı
910
Konum
İSTANBUL
[h=2]Anzhi, sözleşmesinde 24 milyon avroluk serbest kalma bedeli olan Arda Turan'ı kadrosuna katmak istiyor.[/h]
[SIZE=+0][/SIZE]Yaptığı sansasyonel transferlerle gündeme gelen Anzhi Makhachkala,şimdi de Atletico Madrid'in eski Galatasaraylı oyuncusu Arda Turan'ı renklerini bağlamak istiyor.

7.8 milyar dolar serveti bulunan Kerimov, Anzhi'nin başına geldiğinden bu yana Roberto Carlos, Yuri Zhirkov, Samba gibi isimleri transfer etmişti. Rus işadamı Süleyman Kerimov'un en büyük transferi ise Inter'den 27 milyon avro bonservisle alınan Samuel Eto'o oldu.

Avrupanın yıldız oyuncularını birer birer kadrosuna katan Anzhi'nin yeni hedefinde ise Atletico Madrid'in eski Galatasaraylı yıldız oyuncusu Arda Turan yer alıyor. Milliyet'te yer alan haberde, Rus ekibinin, söleşmesinde 24 milyon avroluk serbest kalma bedeli olan Arda'nın bu ücretini ödemeye hazır olduğu ve kulübünden yıllık 2.6 milyon avro olan Arda'ya ise 7.5 milyon avroluk bir ücret vermeye hazır olduğu yazıldı.

Anzhi, son olarak Türkiye Milli Takımı ile yolları ayrılan Guus Hiddink'i 10 milyon avro karşılığında teknik direktörlük koltuğuna getirmişti.
 

Araf

Emekli
Katılım
25 Temmuz 2011
Mesajlar
38,599
Reaksiyon puanı
23,220
Puanı
1,060
Konum
Aydın
Arda Turan'ın Anzhi Makhachkala takımına giderek kariyerini mafetmesini istemem. Atletico Madrid'de kalsın daha iyi yada en azından daha büyük bir takıma gitsin. Arda Turan daha iyi takımlara laik olduğunu düşünüyorum. :)