ekime kadar istanbuldayım paçozben okunmak için yazmıyorum kendim yazmaya kalkınca devamını getiremiyorum böyle bir düzeni var
bşitirirsen ekime kadar bitirmezsen çekime kadar 😀d😀d😀d
ekime kadar istanbuldayım paçozben okunmak için yazmıyorum kendim yazmaya kalkınca devamını getiremiyorum böyle bir düzeni var
bşitirirsen ekime kadar bitirmezsen çekime kadar 😀d😀d😀d
of ofseni cem yılmaza havale ediyorum
cem yılmaz emekli olmuş zaten evlenince pili bitti onun yerine adayım arifi atlatırsak geleceğim parlak 😀d
ikiniz birlikte çıkın dicem ama şov erotik bulunup yasaklanır;
yoo beni sarmaz sen arif birde fatih ürek birlikte üçlü takılın dördüncüyüde kuşum aydınla tamamlayıp okeye dönersiniz 😀d
zaten seni sararsa arif senin sonun kötüyok bana ali larter yetiyor şu an rüyalarımda mutluyuz biz 3 çocuk çalışmasına başlıyoz bu akşam
tabii bizde berenle 4 düşünüyoruz çocuklarımız okey oynarken sıkıntı çekmesin diye dörtlü bebek yapıcaz)
yeni girdim hemen oyumu kullandım girmeden önce okumuştum güzel olmuş benimde rolüm baya varsekiz puan verdiğimi söylemiyorum çnkü yasak
4 tane mi biri erdoğandan biri kerimden biri vuraldan biri mustafadan biri selimden biri de selimden bir dakika karıştı kaç tane çocuk oldu
geçtin dördü ama öyle değil sen fatmagülle bereni karıştırdın sanal alemin etkisi işte)
ben gerçek dünyadan bahsediyorum ogün berenle çekirdek çitliyorduk orda karar verdik dört çocuğa ama dördüz olacak bizimkisi çocuklar aynı yaşıt olsunki birbirlerini dövmesinler)
litvanya finale çıktı ha gayret)
ukrayna çıkmazsa izlemem finalibu işe en çok başbakan sevinecek 3 barajını geçtiniz
ukrayna çıktı finale türkiye son anda kurtardı paçayı dedim gidiciyiz)
heyecan yaratıyolar kalp hastası yapıcaklar insanı neyse diziye dön yerde yatanlar kim arifle sen mi acaba sensen ne işin var yerde napıyodunuz
yerde kırım kongo kenesi arıyordum arifin münasip bir yerine yapışmışlardı yardım istedi aramam için)
münasip olur mu hiç
ne diyim arifin namüsait bir yerine kene kaçmıştı onumu diyeyim)))))))))
kene olmasa bari fare falan olsa da yardımın kısa srse
yok arife tosbağa kaçmış onu çıkarıyordum)))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?