ANTEP BAKLAVASI-5.Bölüm

Puanınız Kaç?

• 1

Oy: 0 0.0%
  • 2

• 3

• 4

• 5

• 6

Oy: 2 20.0%
  • 7

Oy: 2 20.0%
  • 8

Oy: 1 10.0%
  • 9

Oy: 1 10.0%
  • 10

Oy: 4 40.0%

• Kullanılan toplam oy
    10
  • Anket kapatılmış .
yoo beni sarmaz sen arif birde fatih ürek birlikte üçlü takılın dördüncüyüde kuşum aydınla tamamlayıp okeye dönersiniz 😀d

zaten seni sararsa arif senin sonun kötü
yok bana ali larter yetiyor şu an rüyalarımda mutluyuz biz 3 çocuk çalışmasına başlıyoz bu akşam

zaten seni sararsa arif senin sonun kötü
yok bana ali larter yetiyor şu an rüyalarımda mutluyuz biz 3 çocuk çalışmasına başlıyoz bu akşam

tabii bizde berenle 4 düşünüyoruz çocuklarımız okey oynarken sıkıntı çekmesin diye dörtlü bebek yapıcaz
)

tabii bizde berenle 4 düşünüyoruz çocuklarımız okey oynarken sıkıntı çekmesin diye dörtlü bebek yapıcaz
)

4 tane mi biri erdoğandan biri kerimden biri vuraldan biri mustafadan biri selimden biri de selimden bir dakika karıştı kaç tane çocuk oldu

yeni girdim hemen oyumu kullandım girmeden önce okumuştum güzel olmuş benimde rolüm baya var
sekiz puan verdiğimi söylemiyorum çnkü yasak

4 tane mi biri erdoğandan biri kerimden biri vuraldan biri mustafadan biri selimden biri de selimden bir dakika karıştı kaç tane çocuk oldu

geçtin dördü ama öyle değil sen fatmagülle bereni karıştırdın sanal alemin etkisi işte
)

ben gerçek dünyadan bahsediyorum ogün berenle çekirdek çitliyorduk orda karar verdik dört çocuğa ama dördüz olacak bizimkisi çocuklar aynı yaşıt olsunki birbirlerini dövmesinler
)

litvanya finale çıktı ha gayret
)

ukrayna çıkmazsa izlemem finali
bu işe en çok başbakan sevinecek 3 barajını geçtiniz

heyecan yaratıyolar kalp hastası yapıcaklar insanı neyse diziye dön yerde yatanlar kim arifle sen mi acaba sensen ne işin var yerde napıyodunuz

yerde kırım kongo kenesi arıyordum arifin münasip bir yerine yapışmışlardı yardım istedi aramam için
)