ANTEP BAKLAVASI-5.Bölüm

Puanınız Kaç?

• 1

Oy: 0 0.0%
  • 2

• 3

• 4

• 5

• 6

Oy: 2 20.0%
  • 7

Oy: 2 20.0%
  • 8

Oy: 1 10.0%
  • 9

Oy: 1 10.0%
  • 10

Oy: 4 40.0%

• Kullanılan toplam oy
    10
  • Anket kapatılmış .
ekime kadar istanbuldayım paçoz :D ben okunmak için yazmıyorum kendim yazmaya kalkınca devamını getiremiyorum böyle bir düzeni var:D

bşitirirsen ekime kadar bitirmezsen çekime kadar 😀d😀d😀d

yoo beni sarmaz sen arif birde fatih ürek birlikte üçlü takılın dördüncüyüde kuşum aydınla tamamlayıp okeye dönersiniz 😀d

zaten seni sararsa arif senin sonun kötü:F yok bana ali larter yetiyor şu an rüyalarımda mutluyuz biz 3 çocuk çalışmasına başlıyoz bu akşam:F

zaten seni sararsa arif senin sonun kötü:F yok bana ali larter yetiyor şu an rüyalarımda mutluyuz biz 3 çocuk çalışmasına başlıyoz bu akşam:F

tabii bizde berenle 4 düşünüyoruz çocuklarımız okey oynarken sıkıntı çekmesin diye dörtlü bebek yapıcaz :))

yeni girdim hemen oyumu kullandım girmeden önce okumuştum güzel olmuş benimde rolüm baya var :) sekiz puan verdiğimi söylemiyorum çnkü yasak

4 tane mi biri erdoğandan biri kerimden biri vuraldan biri mustafadan biri selimden biri de selimden bir dakika karıştı kaç tane çocuk oldu :F

geçtin dördü ama öyle değil sen fatmagülle bereni karıştırdın sanal alemin etkisi işte :))

ben gerçek dünyadan bahsediyorum ogün berenle çekirdek çitliyorduk orda karar verdik dört çocuğa ama dördüz olacak bizimkisi çocuklar aynı yaşıt olsunki birbirlerini dövmesinler :))

litvanya finale çıktı ha gayret :))

geçtin dördü ama öyle değil sen fatmagülle bereni karıştırdın sanal alemin etkisi işte :))

ben gerçek dünyadan bahsediyorum ogün berenle çekirdek çitliyorduk orda karar verdik dört çocuğa ama dördüz olacak bizimkisi çocuklar aynı yaşıt olsunki birbirlerini dövmesinler :))

litvanya finale çıktı ha gayret :))

ukrayna çıkmazsa izlemem finali:J bu işe en çok başbakan sevinecek 3 barajını geçtiniz:F

heyecan yaratıyolar kalp hastası yapıcaklar insanı neyse diziye dön yerde yatanlar kim arifle sen mi acaba sensen ne işin var yerde napıyodunuz:D

yerde kırım kongo kenesi arıyordum arifin münasip bir yerine yapışmışlardı yardım istedi aramam için :))