alakasız olurmu beleşe tiyoyu kapacaksın konu açacaksın haklı valla ))))
sadece beyazsoy için senryo yazmam ki
alakasız olurmu beleşe tiyoyu kapacaksın konu açacaksın haklı valla ))))
yaptı bile içini biz dolduracağız ama okuyucuya yorum hakkı tanımış muhteşem bir eser ..)
içi dolu onların destere sadece hafıfcene bakıs açını degıstırıp soyut dusunecen okadar
içi dolu onların destere sadece hafıfcene bakıs açını degıstırıp soyut dusunecen okadar
gördüm gördüm içi bayağı doluda bende soyutlaştırma gücüyle yorum yapmaya çalışıyorum zaten)
emrede soyut doldurma gücü yok ona açıklama yapıyordum ))))))
endgame olaya girince reyting rekorları girecek merak etme gg deki nate gibi tüm kızları elden geçirecekneyse hacı bu diğr dizilerinin yanında sönük kaldı sanırım ben olmadığımdan
blair olmadan gg bir hiç o da ben oluyorum
blair olmadan gg bir hiç o da ben oluyorum
baksana sönük dediğin dizide 8 sayfa doldurmuşuz yorumlarla nasıl sönük bence çok parlak bir dizi )
ya ben olsam daha neler olcaktı işte bide onu düşün
ayrıca emre bütün dizilerin sen ben destere 3lüsünün geyiğiyle bukadar sayfa dolduruyo konuşmasak anlarsın farkı
ya ben olsam daha neler olcaktı işte bide onu düşün
ayrıca emre bütün dizilerin sen ben destere 3lüsünün geyiğiyle bukadar sayfa dolduruyo konuşmasak anlarsın farkı
sen olsan keşkeee........
emrenin vicdanına kalmış bizi yok sayınca yapacak bişey kalmıyor oysa dizide sen olsaydında hiç kimseyle konuşmasaydında olurdu ))
endgame in dizisindeki gibi olaylar gelecek çoğu kızın başına bahaar ın olmamamsı kendisi için iyi