hiç alakası yok biz politikadan bahsediyoruz bir bakıyoruzki konu mihrimaha gelmiş) demekki çekiyor bizi kendisine.... tarihi karakterin çekim alanına girince kurtulmak mümkün değil) seni gidi kıskanç nurbanu)
kavgada söylenmez
hiç alakası yok biz politikadan bahsediyoruz bir bakıyoruzki konu mihrimaha gelmiş) demekki çekiyor bizi kendisine.... tarihi karakterin çekim alanına girince kurtulmak mümkün değil) seni gidi kıskanç nurbanu)
kavgada söylenmezunutma onun kocası padişah olucak
ne padişahı o dediğin alkolik selim .. bir kere sefere çıktığı yok oturduğu yerde yeşermiş selim))))
sokulluda olmasa selim diye biri varmı yokmu kimse bilmeyecek)))))))))
karısıda şirret zaten yaka silkilecek bir tip))
cok sıkıcı konu yıne ask ve sex. baska konu yokmu
cok sıkıcı konu yıne ask ve sex. baska konu yokmu
aşk ın arkasında otomatikman o geliyor aşkdan sonra bunlar uzay mekiğimi icat edecekti sence)
beyazsoy konuda diyaloğlar nasıl onları bir değerlendir bence çok güzel ve akıcı konuya bakarken kalıplaşmış fikirlerinden arın biraz))
beyazsoy öyle bi dizi yapıcak ki kategorisini bile çözemicez
yaptı bile içini biz dolduracağız ama okuyucuya yorum hakkı tanımış muhteşem bir eser ..)
onlar şifre panpa final bölmünde bir arayaa gelip çok değişik bişi olşacak
evet ama sonunu tahmin edebiliyorum sonunda başroldeki erkek kayınçosuna aşık oluyor)
o zaman daha iyi sahneleri yazmaması
aşk ın arkasında otomatikman o geliyor aşkdan sonra bunlar uzay mekiğimi icat edecekti sence)
beyazsoy konuda diyaloğlar nasıl onları bir değerlendir bence çok güzel ve akıcı konuya bakarken kalıplaşmış fikirlerinden arın biraz))
şifreli dedin ya çözen çözüyor işte yetenek işi bu)
zaten konu yok ki dıyaloklara sıkıcı dedım ben))))))))))
zaten konu yok ki dıyaloklara sıkıcı dedım ben))))))))))
ama daha bu girişiymiş emre bunu ilerde bir dünya klasiği haline getirecekmiş)
ne istiyosun söyle onu yazıcam
ne ıstedıgım soylesem zaten ben yazmıs olurum))))) kurnazını gordum bu kadarıda pes yani))))))))
ne alaka ben sinir etmeye çalişiyosan ben sinir olmam kolay kolay
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?