Ant-Man Sinemaya Uyarlanacak

berkann

Konu Sahibi
Favori Üye
Reaksiyon puanı
6,723
Puanı
1,060
rvNo0mnynP1mgrbcRCTjONCv.jpg

Marvel'ın ünlü çizgi roman karaketeri Ant-Man beyazperdeye uyarlanacak. 31 Temmuz 2015'te vizyona girmesi beklenen çizgi roman uyarlamasının yönetmeni, son olarak The World's End filmini yöneten Edgar Wright olacak. Yönetmen Ant-Man'in nasıl bir olacağını şu sözleri ile açıklıyor:

Bana kalırsa Ant-Man’i tanımayan birçok kişi filme bakıp bu bir aksiyon filmi diyecektir. Alışık olunan Marvel filmlerinden farklı bir profil çizmeye çalıştık. Bence bu film insanları şaşırtacak çünkü farklı bir çizgisi ve çok farklı bir öyküsü var. Yine de Marvel filmlerinden çok da uzaklaşmak istemiyorum.

Ant-Man'ı kimin canlandıracağı ise henüz kesin değil. Ancak Ant-Man olmaya en büyük adaylar; Joseph Gordon-Levitt ve Paul Rudd olduğu konuşuluyor.

Marvelın tüm süper kahramanları benim için çok ayrı bir yerdedir :) Ant-Man'i tam olark bilmiyorum ama izlerim büyük ihtimalle filmi. Yenilmezler 2 de veya 3 de olacağını düşünüyorum

Ben de sevmiyorum süper kahraman filmlerini. Hep aynı şeyler oluyor, farklı bir şey yok ki. :( Batman serisi bile abartı bence. :(

Umarım Joseph-Gordon Levitt olmaz. Daha iyi filmlerde yer almasını isterim. :)