Another Self'in Türkçe Adı Belli Oldu! Afiş ve İlk Kareler Yayınlandı! | Netflix Türkiye

Emre Ozansoy

Konu Sahibi
Moderatör
Reaksiyon puanı
58,549
Puanı
1,060
Web Sitesi
twitter.com

Netflix Türkiye'nin merakla beklenen yeni dizisi 'Another Self' için geri sayım başladı.

Yapımcılığını OGM Pictuıres'ın paylaştığı, yönetmen koltuğuna Burcu Alptekin'in oturduğu, başrolünü Tuba Büyüküstün, Seda Bakan, Boncuk Yılmaz, Murat Boz, Füsun Demirel, Fırat Tanış, Rıza Kocaoğlu ve Serkan Altunorak’ın paylaştığı dizi, Türkiye’de Zeytin Ağacı adı ile yayına çıkacak.

Geçmişin, değiştirilemese bile kabul edilmesiyle, hayattaki pek çok çıkmazın üstesinden gelinebileceğini duygusal ve umut veren bir dille izleyiciye anlatacak olan dizinin genel hikayesi şöyle:
https://twitter.com/x/status/1539880958551359488

Son düzenleme:
Reactions: Angelica
Ben de Twitter'da görünce film mi falan demiştim sonra fragmanı izleyince dank etti.
Bu isimle yayına çıkacak demeyelim de Türkçe adı bu olacak diyelim çünkü yurt dışında Another Self olarak yayına girecek.

Zeytin Ağacı daha iyi bir isim ancak hala ben de Murat Boz’un esprisini anlamadım.

Yurtdışında Another Self, Türkiye'de de Türkçe bir isimle yayınlanacağını tahmin etmiştim. Ama Zeytin Ağacı Ege dizilerini çağrıştırmış, daha iyisi olabilirdi