Another Self'in Türkçe Adı Belli Oldu! Afiş ve İlk Kareler Yayınlandı! | Netflix Türkiye

Emre Ozansoy

Konu Sahibi
Moderatör
Katılım
26 Ağustos 2017
Mesajlar
71,551
Reaksiyon puanı
56,791
Puanı
1,060
Web Sitesi
twitter.com
6.jpg

Netflix Türkiye'nin merakla beklenen yeni dizisi 'Another Self' için geri sayım başladı.

Yapımcılığını OGM Pictuıres'ın paylaştığı, yönetmen koltuğuna Burcu Alptekin'in oturduğu, başrolünü Tuba Büyüküstün, Seda Bakan, Boncuk Yılmaz, Murat Boz, Füsun Demirel, Fırat Tanış, Rıza Kocaoğlu ve Serkan Altunorak’ın paylaştığı dizi, Türkiye’de Zeytin Ağacı adı ile yayına çıkacak.

Geçmişin, değiştirilemese bile kabul edilmesiyle, hayattaki pek çok çıkmazın üstesinden gelinebileceğini duygusal ve umut veren bir dille izleyiciye anlatacak olan dizinin genel hikayesi şöyle:
Ada (Tuba Büyüküstün), Sevgi (Boncuk Yılmaz) ve Leyla (Seda Bakan)’nın üniversitede başlayan arkadaşlıkları yıllar içinde en zor zamanlarında bile onlara güç veren bir dostluğa dönüşmüştür. Ada, başarılı bir genel cerrah, Sevgi de hırslı bir avukattır. Leyla ise ikisinin aksine çalışıp kariyer yapmamıştır. Eşi ve oğlu ile rahat bir yaşam sürmektedir. Ancak bu üç kadının aralarındaki güçlü bağ Sevgi'ye kanser teşhisi konduktan sonra en büyük sınavını verir. Sevgi, Ada’nın istediği gibi hastaneye yatmak yerine bambaşka bir umudun peşinden gider. Leyla’dan kendisini Zaman (Fırat Tanış) isimli gizemli bir adamı bulmak için Ayvalık'a götürmesini ister. Sevgi’yi bu kararından döndüremeyeceklerini anlayınca da çaresizce hep birlikte yola koyulurlar.

Henüz bilmedikleri şey, bu yolculuğun hayatlarını tamamen değiştireceğidir. Sevgi’nin başlattığı bu arayış, sadece onun değil Ada ve Leyla’nın da yaşamında beklenmedik olaylara neden olacaktır.
0.jpg

3.jpg

2.jpg

1bi3xn4.jpg

4.jpg

5.jpg
 
Son düzenleme:
  • Harika
Reactions: Angelica

Aserat

Süper Mod.
Katılım
24 Ağustos 2014
Mesajlar
84,508
Reaksiyon puanı
62,794
Puanı
1,061
Konum
İstanbul
Ben de Twitter'da görünce film mi falan demiştim sonra fragmanı izleyince dank etti. :A Bu isimle yayına çıkacak demeyelim de Türkçe adı bu olacak diyelim çünkü yurt dışında Another Self olarak yayına girecek. :A
 

Gizmen

Favori Üye
Katılım
12 Nisan 2018
Mesajlar
6,894
Reaksiyon puanı
2,857
Puanı
360
Yaş
24
Zeytin Ağacı daha iyi bir isim ancak hala ben de Murat Boz’un esprisini anlamadım.
 

batuhankaralar

Favori Üye
Katılım
11 Ağustos 2012
Mesajlar
22,228
Reaksiyon puanı
16,580
Puanı
1,061
Yurtdışında Another Self, Türkiye'de de Türkçe bir isimle yayınlanacağını tahmin etmiştim. Ama Zeytin Ağacı Ege dizilerini çağrıştırmış, daha iyisi olabilirdi :A