Senaryo tam entrika turabilcek dizi çünküHiç sarmadı beni çok sıkıldım hiçte beğenmedim Sırma Yanık'tan böyle berbat bir senaryo beklemiyordum. Keşke direk Sadakatsiz izleseydimHande Doğandemir, Yeşim Ceren Bozoğlu nasıl kabul etmiş böylr bir projeyi ya
![]()
Yasak Elma'nın tırnağı bile olamazBilmiyorum ama diziden çok Yasak Elma vibesi aldım @slhttnmtl @Alos @Emre Ozansoy @xemrexxx @Yiğitt @serhatt![]()
Ülfet queen
Çok sıkıcı hiç beğenmedimSenaryo tam entrika turabilcek dizi çünkü![]()
Daha Hatice Aslan yani Demir leydi gelmediYasak Elma'nın tırnağı bile olamaz
Ülfet queen![]()
Çok sıkıcı h beğenmedim![]()
Evet daha gelmediDaha Hatice Aslan yani Demir leydi gelmedi![]()
Dizinin sonu bomba bittiYasak Elma'nın tırnağı bile olamaz
Ülfet queen![]()
Çok sıkıcı hiç beğenmedim![]()
Nedense bu bölüm gözükmediEvet daha gelmedi![]()
Dizinin sonu saatli bombaDizinin sonu bomba bitti
------
Nedense bu bölüm gözükmedi
Bu dizi bana tutar gibi geliyo bol tekrarlaDizinin sonu saatli bomba😱
Bana da bu dizi tutacak gibi geliyor bol tekrar şart sonu harikaydıııAşırı tempolu bir diziydi. Öyle bir yerde bitti ki hiç beklemiyordum.
Yanlış günde yayınlansa da bol tekrarla kendisini kabul ettirecek bir yapım bence. Yorumlar da olumlu.
Star bu dizi ve Kaderimin Oyunu sayesinde nefes alacak gibi artık. Bu sezon 2 dizi izledim ikisi de iyi çıktı![]()
Dizinin ilk bölümü diye midir nedir çok sıkıldımDizinin sonu bomba bitti
------
Nedense bu bölüm gözükmedi
Valla Çarşamba boş bi gün aslında tutacağı varsa tutar. Aynen bol tekrar ileBu dizi bana tutar gibi geliyo bol tekrarla
------
Bana da bu dizi tutacak gibi geliyor bol tekrar şart sonu harikaydııı
Aferin @Fav10.net. Sonunda ceza verme dışında işe yarıyorsun. Hayırlı olsun.![]()
Kaderimin oyunundaki gibi hep tekrar yayınlamalılarDizinin ilk bölümü diye midir nedir çok sıkıldımama son sahne bombaydı
------
Valla Çarşamba boş bi gün aslında tutacağı varsa tutar. Aynen bol tekrar ile![]()
Bence deKaderimin oyunundaki gibi hep tekrar yayınlamalılar![]()
Adaletin kestiği parmak acımaz.Tam "kışkırtıcı mesaj" cezası vermelik mesaj @Fav10.net![]()
@Angelica da sever bunu.Handeden dolayı emin olamıyorum ama senaryosu tutar gibi![]()
tutturmak istiyorlar zaarSaat gece 3 hala bu dizinin tekrarı var kaçıncıya başa sardılar@EmreCan