Star Annemizi Saklarken - Dizi Yorumları

Hiç sarmadı beni çok sıkıldım hiçte beğenmedim Sırma Yanık'tan böyle berbat bir senaryo beklemiyordum. Keşke direk Sadakatsiz izleseydim :( Hande Doğandemir, Yeşim Ceren Bozoğlu nasıl kabul etmiş böyle bir projeyi ya :ozur:

Hiç sarmadı beni çok sıkıldım hiçte beğenmedim Sırma Yanık'tan böyle berbat bir senaryo beklemiyordum. Keşke direk Sadakatsiz izleseydim :( Hande Doğandemir, Yeşim Ceren Bozoğlu nasıl kabul etmiş böylr bir projeyi ya :ozur:
Senaryo tam entrika turabilcek dizi çünkü :A

• Güldürdün
Reactions: Carpe Diem
Son düzenleme:
  • Güldürdün
  • Harika
Reactions: EmreCan and cookies
Aşırı tempolu bir diziydi. Öyle bir yerde bitti ki hiç beklemiyordum.

Yanlış günde yayınlansa da bol tekrarla kendisini kabul ettirecek bir yapım bence. Yorumlar da olumlu.

Star bu dizi ve Kaderimin Oyunu sayesinde nefes alacak gibi artık. Bu sezon 2 dizi izledim ikisi de iyi çıktı :D

Dizinin sonu saatli bomba :A 😱
Bu dizi bana tutar gibi geliyo bol tekrarla :A
------

Aşırı tempolu bir diziydi. Öyle bir yerde bitti ki hiç beklemiyordum.

Yanlış günde yayınlansa da bol tekrarla kendisini kabul ettirecek bir yapım bence. Yorumlar da olumlu.

Star bu dizi ve Kaderimin Oyunu sayesinde nefes alacak gibi artık. Bu sezon 2 dizi izledim ikisi de iyi çıktı :D
Bana da bu dizi tutacak gibi geliyor bol tekrar şart sonu harikaydııı

• Beğendim
Reactions: hayret bi şey
  • Güldürdün
Reactions: cookies
Gece izlemiştim ben bölümü bence çok güzeldi dün Dündar karakteri için merak ettiğimi tanıtımda yazdığı gibi göründüğü gibi değil bu adamda bişi var demiştm ki öylede oldu adam tam bir sosyapat kadına şiddet uygulayıp sanki hiç yapmamış gibi davranıyor kadını çıldırtıyor anlayacağınız Handan ise orasını tam anlayamadım tecavüzemi uğramış zorlamı evlendiriliyor ama küçük yaşta anne olmuş biri yaşayamadığı çocukluğu yüzünden çocukca davranıyor ve Dündarın radarına giriyor bu arada oyunculuklar harikaydı Ece Yaşar Yeşim Bozoğlu harikaydı ama Bora karakterinde kararsız kaldım başka oyuncu mu olsaydı diye düşündüm onun dışında iyiydi dizi ya final şok etti bakalım bundan sonra ne olacak

• Beğendim
Reactions: cookies