Geçen bu filmi diyordu dimi.
Geçen bu filmi diyordu dimi.
Meryem bu film hakkında konuşuyordu ya. Hani makyaj malzemelerini tanıttığı gece.geçen?
reklam filmleriMeryem bu film hakkında konuşuyordu ya. Hani makyaj malzemelerini tanıttığı gece.![]()
Geçen annem Meryem'in Elidorlu pembe şampuanından aldı. Resimde Meryem'in en yeni resmi vardı.reklam filmleri
kendi markası
film
dizi
maşallah bir döndü pir döndü beklediğimize değecek![]()
ay felaket tellalı .ssGişede çakılacak gibi.![]()
Filmden umudu olan mı varmış.![]()
Film gişede pek iş yapmaz bence, hiç yoktan Nisan'ı falan bekleseymiş belki şansı varmış.![]()
Aksine Nisan'da vizyona girse beklenin altında iş yapardı. Tarih gayet iyi, ama BKM kendi filmlerini peş peşe sokmasa daha iyi olacak.![]()
Kadro çok iyi yalnız![]()
afiş harika sanki arkada pargalıyıda gördümsenin bitli rüstemde varmış ?
meryoşun ardındaki kadın kim çıkaramadım ?![]()
Sigara dumanı mı tam anlayamadım?![]()
mmeryoşumun en büyük fanıGeçen bu filmi diyordu dimi.![]()
Ne yapmış bu kız şimdi.ay felaket tellalı .ss
mmeryoşumun en büyük fanıne ka ergenik olsa da gözüme giriyor artık
@mrt-06 @cookies @vadikızı @Bully @Çiğdem- @-poterhead- @Jonsnow
Ekli dosyayı görüntüle 47902 Ekli dosyayı görüntüle 47903 Ekli dosyayı görüntüle 47904
İyi de bize ne bundan.ay felaket tellalı .ss
Ekli dosyayı görüntüle 47902 Ekli dosyayı görüntüle 47903 Ekli dosyayı görüntüle 47904
Ne yapmış bu kız şimdi.![]()
işte burada demek istiyorum ki selin şekerci bile meryoşumun fanı siz kim oluyonuz da laf ediyonuz pisler çarpıklar sıskalar @Ahmad lar.ssİyi de bize ne bundan.
Pazar günü Acı Aşk'ı izle bari de o totoşluğun sayesinde biraz reytingini arttır selininişte burada demek istiyorum ki selin şekerci bile meryoşumun fanı siz kim oluyonuz da laf ediyonuz pisler çarpıklar sıskalar @Ahmad lar.ss
yok izleyemem izlesem efsunu izlerim pazarlarıPazar günü Acı Aşk'ı izle bari de o totoşluğun sayesinde biraz reytingini arttır selinin![]()
Ne kadar totalsinyok izleyemem izlesem efsunu izlerim pazarları![]()
Kız kafayı yemiş kim izlesin bunun dizisiniay felaket tellalı .ss
arada totale de ihtiyaç varNe kadar totalsin![]()
ay pis inşallah kanal d de olur sıradaki dizisiKız kafayı yemiş kim izlesin bunun dizisini![]()
ay felaket tellalı .ss
kalitenin zirvesi iş sonuçta ne zaman vizyona girerse girsin@xemrexxx için kötü haber, Box Office Türkiye'ye göre filmin vizyon tarihi 11 Mart'a ertelenmiş.
@destere @sokak sanati @denizz19 @Harunnn60 @Yiğitt