Bu sefer izlemene hiç gerek yok. Ekran ömrü en kısa olacak dizisine imza atıyorKenanın Deli Yürekte dahil tüm dizilerini canlı izledim
O avatar ne gerçekten öyle 😕😕😕
Niye ne varmış avatarımda
Bu sefer izlemene hiç gerek yok. Ekran ömrü en kısa olacak dizisine imza atıyorKenanın Deli Yürekte dahil tüm dizilerini canlı izledim
O avatar ne gerçekten öyle 😕😕😕
Kocaman bir göz dışında bir şey yokBu sefer izlemene hiç gerek yok. Ekran ömrü en kısa olacak dizisine imza atıyor
Gözlerim kanadı, Cansucuğum yeter
Tanıştırayım Light Yagami'nin gözleri olur kendisi.Kocaman bir göz dışında bir şey yokBirde içinde yumrukmu bir şey daha var insanın yaşam enerjisini düşürüyor kendin gibi iç karartıcı bulmuşsun
Aaa oha Ölüm Defterinden oğlanın gözmü hiç benzemiyor ayoll burada saçı siyah gibi ben bunu bir kız sanmıştım açıkcasıTanıştırayım Light Yagami'nin gözleri olur kendisi.Bence gayet güzel, yumruk nerde var ben göremedim
Bu kore versiyonu sanırım
Resmen görme yetini kaybetmişsin.Aaa oha Ölüm Defterinden oğlanın gözmü hiç benzemiyor ayoll burada saçı siyah gibi ben bunu bir kız sanmıştım açıkcası
Aaa yumruk değilmiş pardon kuru kafa sanırım o
Siyah saçlı japon kız anime karakterine benziyor vlla sen kim oldunu demesen kimse o oldunu anlamazResmen görme yetini kaybetmişsin.
Oğlanın saçı kumralda burada göz ön plana çıksın diye karalaştırılmış. Cahil şey .s
Beni sinirlendiriyorsunSiyah saçlı japon kız anime karakterine benziyor vlla sen kim oldunu demesen kimse oldunu anlamaz
L 26. bölümde yok oldu zaten.L varkan bu tutulur mu hiç ayoll
Ama ondan sonrakı bölümler izlenmiyor ben direk finalden önceki bölüme geçmiştim oradan finale yabancı kalmıyayım diye yanı L den sonra son 2 bölüme atladım direkL 26. bölümde yok oldu zaten.
Light ara sıra çıldırsa da zekasıyla unutulmaz biri olarak anılacak. Finalde Misa'ya üzülmüştüm ben ya.
Bu sefer izlemene hiç gerek yok. Ekran ömrü en kısa olacak dizisine imza atıyor
Kocaman bir göz dışında bir şey yokBirde içinde yumrukmu bir şey daha var insanın yaşam enerjisini düşürüyor kendin gibi iç karartıcı bulmuşsun
FOX uyarlasa kalırdı.
Gözlerim kanadı, Cansucuğum yeter
Bu kore versiyonu sanırımJapon versiyonu nerde?
maşallah dizi latin ameirkada her ülkede 1. oluyorKesin kesinn bu kızın büyüler tutuyor yaw
Gebermedi gitti şu dizi hala kızın üstünden prim ediyorlarmaşallah dizi latin ameirkada her ülkede 1. oluyorşiliden bir dergi beren ve cansuyla röportaj yapmaya gelmiş türkiyeyeEkli dosyayı görüntüle 60289 Ekli dosyayı görüntüle 60290
o değil de nasıl bir beddua ettiysem sadece ortadoğu ve balkanlarda değil latin amerikada da çakılmış kara para aşkanne-elif-iffet günlük ilk 10dalar kpa ilk 10 dışı pt 2 de yayınlanmasına rağmen@mrt-06 @serhatt @Ahmed @denizz19 @cookies @vadikızı @Dosi @S.G.A.T. @Harunnn60 @Aserat @Yiğitt
https://twitter.com/x/status/1015399309754486784
Fark-ı Berenmaşallah dizi latin ameirkada her ülkede 1. oluyorşiliden bir dergi beren ve cansuyla röportaj yapmaya gelmiş türkiyeyeEkli dosyayı görüntüle 60289 Ekli dosyayı görüntüle 60290
o değil de nasıl bir beddua ettiysem sadece ortadoğu ve balkanlarda değil latin amerikada da çakılmış kara para aşkanne-elif-iffet günlük ilk 10dalar kpa ilk 10 dışı pt 2 de yayınlanmasına rağmen@mrt-06 @serhatt @Ahmed @denizz19 @cookies @vadikızı @Dosi @S.G.A.T. @Harunnn60 @Aserat @Yiğitt
https://twitter.com/x/status/1015399309754486784
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?