Herkes yoklukta galibaFark etmez.![]()
![]()
Herkes yoklukta galibaFark etmez.![]()
![]()
Ay Yapım ATV'ye verdiği gün batırdı o diziyi kimseyi suçlama.Aybükeyi hiç bi yerde görmek istemiyorumKoskoca dizimizi batırdı mıy mıylığıyla
![]()
Buğra. 😱Ben iki Furkan'ı yakıştırdım birbirine aşalım bunları artık.![]()
@Aserat @serhatt @Çiğdem @xemrexxx @MasacRE @ozgur2113 @mrt-06 @Forumdash @Harunnn60
Gördüm sapık supuk bir dizi.Ohaa bune ayoll kırgın çiçekler tekrar mı başladı![]()
![]()
@denizz19 @mrt-06 @sokak sanati @Harunnn60 @serhatt @Yiğitt @Forumdash @xemrexxx @MasacRE
![]()
O yuzden mü ölü başladiAy Yapım ATV'ye verdiği gün batırdı o diziyi kimseyi suçlama.![]()
Şahin Tepesi'nden bahsetmiyor muyuz sonraki dizi dediğin ne.O yuzden mü ölü başladiSonraki dizi neden tuttu? Başroller uyumsuzdu. 2 güzel karakter vardi onlar götürüyordu diziyi
Ama bu iki güzelden hiç biri aybüke değildi
![]()
Evet şt'den sonra başlayan dizi hercaidiŞahin Tepesi'nden bahsetmiyor muyuz sonraki dizi dediğin ne.![]()
Ben de Kuzgun'u diyorsun sandım Ay Yapım deyince. Hercai her yerde tutardı alakasız bir kıyaslama.Evet şt'den sonra başlayan dizi hercaidideğilmiydi? O kadar mı kafa yedim laaa 😱 :
Kuzgunda aybuke mi varBen de Kuzgun'u diyorsun sandım Ay Yapım deyince. Hercai her yerde tutardı alakasız bir kıyaslama.![]()
Ay Yapım'dan konu açılınca bağladım da sen nasıl Hercai'ye bağlayabildin.Kuzgunda aybuke mi varOna nasıl bağladin
![]()
Kışada dizi kalmadıkı bitti hepYazın yok![]()
Ben kendime bulurum parlaklı yeni dizilerKışada dizi kalmadıkı bitti hep![]()
Sen bulursun ecünnü dizilerini bulmak kolayBen kendime bulurum parlaklı yeni diziler![]()
Buğra'dan ben de korktum valla.