Maskeli Fedai
Favori Üye
Tatilde olduğum için yoldaşlarımla pek ilgilenemiyorum maalesef. Ama dönünce onlarla bol bol ilgileneceğim.
Ayy 40 yılın başı bir kadın oyuncu beğendik onuda senle forumdash pişman ettiniz ayollEcünnü hayranı![]()
Seni niye bahçeye götürmüyorlarTatilde olduğum için yoldaşlarımla pek ilgilenemiyorum maalesef. Ama dönünce onlarla bol bol ilgileneceğim.![]()
Beter ol
Aaa o diziyi paralı oldundan izleyemedim ama hem vampir dizisi hem kadın başrolu sevdim birisi ilerde beleş bulursam izleyebilirim ama oy hak ediyor yinede
Aaa o diziyi paralı oldundan izleyemedim ama hem vampir dizisi hem kadın başrolu sevdim birisi ilerde beleş bulursam izleyebilirim ama oy hak ediyor yinede![]()
![]()
![]()
İkinize de tepkim yorumsuz... Ne o dizi ne de vampir dizisi oyu hak etmiyor...
Ben izlemedim ama oyüzden indirimden beni tahriye et @MasacRE i müebbetİkinize de tepkim yorumsuz... Ne o dizi ne de vampir dizisi oyu hak etmiyor...![]()
Evet sen hiç izlemediğin için tahliye şansın var, yoldaşım da yoldaşım olduğu için müebbet veremem.
İşte bunda haklısın. Planlarımı uygulamaya koymak için köyden gelmeyi bekliyorum belki de...O Sözde öyle arka planda neler planladını Allah birde çekirdiklerin biliyordur sadece![]()
![]()
@MasacRE @Sherlock
Ekli dosyayı görüntüle 70674
Bir kurtulabilsek köyden evet hafta sonu fındığı çekip haftaya kurtuluyoruz bizde inşİşte bunda haklısın. Planlarımı uygulamaya koymak için köyden gelmeyi bekliyorum belki de...![]()