Olayı çarpitma şimdibence o ka erken konuşmamalı Allah korusun geçen sene my bitnce kpa izleyici çekip zirveyi alacak diyipde bu sene sus pus olanlar gibi olursun))
Olayı çarpitma şimdibence o ka erken konuşmamalı Allah korusun geçen sene my bitnce kpa izleyici çekip zirveyi alacak diyipde bu sene sus pus olanlar gibi olursun))
ilk sezon ortalaması 5.5 tu bu sezon 4 nasıl kaybettiği yokOlayı çarpitma şimdiKPA'nın reytingleri yine 4 reyting ortalama en yüksek alan dizi 5 bucuk 6 reyting. KPA sadece sıralama olarak çok düşük çıkıyor.Reytingde kaybettiği bişey yok
![]()
İyi o zaman dizi kaç bölüm yayınlandı?? Eğer dizi bitmez 30 bölüm sezon finaliyle tamamlarsa sezonu Ocak ayına doğru yukseliş yaşarsa ilk sezondan 2-3 reyting ortalaması fazla cıktı diyelim napacan???ilk sezon ortalaması 5.5 tu bu sezon 4 nasıl kaybettiği yok![]()
ihtimal senin dediğinİyi o zaman dizi kaç bölüm yayınlandı?? Eğer dizi bitmez 30 bölüm sezon finaliyle tamamlarsa sezonu Ocak ayına doğru yukseliş yaşarsa ilk sezondan 2-3 reyting ortalaması fazla cıktı diyelim napacan???
Uzak değilihtimal senin dediğin![]()
olabilir her şeyUzak değilBelli mi olur bi bakmişssin, paramparça çarşambaya gelir dizi 4'te takılı kalır Hayat yolunda 5 kalır
![]()
üç arkadaş bitti cnm şimdi perşembeye 2 reytingli bir dizi lazım ankaranın dikmeni oraya gelecektirAyol atvde 4 almak mucize yani o yüzden oynamazlar kanald degil bu![]()
Hahahha aynen karadayi kacak ve kpa olmasa 7. Kanal olcaküç arkadaş bitti cnm şimdi perşembeye 2 reytingli bir dizi lazım ankaranın dikmeni oraya gelecektirkanal d biliyor ankaranın dikmeninin 2 reytingte kalıcağını hemen gönderdi atv kanalı ise 2 reytingli dizileri çok seviyor kalp hırsızı üç arkadaş diğer yarım şimdide hemen kalp hırsızı ve üç arkadaşın yerine ankaranın dikmeniin alıyorlar
![]()
kaçakla kpada çoğu zaman 2 reyting alıyorlar cnm 🙂🙂Hahahha aynen karadayi kacak ve kpa olmasa 7. Kanal olcak![]()
Kpa hicbi zaman 2 reyting almadi en düşük 3.5 aldi 😉 😉kaçakla kpada çoğu zaman 2 reyting alıyorlar cnm 🙂🙂
karadayı dısında dizileri kalmadı karadayıda 6 reytinge kadar düştü 🙂🙂
bu sezona 2 reytingle başladık kpada kaçakta cnm hatta ilk 3-4-5 hafta 2 reytinglerde kaldıkKpa hicbi zaman 2 reyting almadi en düşük 3.5 aldi 😉 😉
Kacak 2 aliyor ama o da azar azar
Kpa 2 ile baslamadi ayol 3le basladikbu sezona 2 reytingle başladık kpada kaçakta cnm hatta ilk 3-4-5 hafta 2 reytinglerde kaldık
sonrada 3-4 reyting ortalama yakaladık kaçakta kpada 🙂🙂
ilk haftalar 2 aldık cnm öyle hatırlıyorum ben boş bir zamanımda ilk aldığı reytinglere bakarım 2.sezonun belkıda kaçakla karıştırıyor olabilirim bir göz atmam lazım 🙂🙂Kpa 2 ile baslamadi ayol 3le basladik
Sonradan 4 e ve 5 e çıktık![]()
Ben baktim ilk hafta en düşük reytingi aldik total 3.29 ab 3.27 ile baslamisilk haftalar 2 aldık cnm öyle hatırlıyorum ben boş bir zamanımda ilk aldığı reytinglere bakarım 2.sezonun belkıda kaçakla karıştırıyor olabilirim bir göz atmam lazım 🙂🙂