Ankara'nın Dikmeni Atv'ye Transfer Oldu!

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan Özgür
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
bence o ka erken konuşmamalı Allah korusun geçen sene my bitnce kpa izleyici çekip zirveyi alacak diyipde bu sene sus pus olanlar gibi olursun
))
Olayı çarpitma şimdi
KPA'nın reytingleri yine 4 reyting ortalama en yüksek alan dizi 5 bucuk 6 reyting. KPA sadece sıralama olarak çok düşük çıkıyor.Reytingde kaybettiği bişey yok

Olayı çarpitma şimdi
KPA'nın reytingleri yine 4 reyting ortalama en yüksek alan dizi 5 bucuk 6 reyting. KPA sadece sıralama olarak çok düşük çıkıyor.Reytingde kaybettiği bişey yok
ilk sezon ortalaması 5.5 tu bu sezon 4 nasıl kaybettiği yok

ilk sezon ortalaması 5.5 tu bu sezon 4 nasıl kaybettiği yok
İyi o zaman dizi kaç bölüm yayınlandı?? Eğer dizi bitmez 30 bölüm sezon finaliyle tamamlarsa sezonu Ocak ayına doğru yukseliş yaşarsa ilk sezondan 2-3 reyting ortalaması fazla cıktı diyelim napacan???

Ben tekrarlarını seyrediyordum güzel diziydi bence.
Hayırlı olsun. Ama bence Kanal D yanlış yaptı. Kendine yeni rakip yaptı dizi zamanında 7 reyting de almıştı.

bu dizi bence perşembe ye gelecek

Bu transfer hem dizi, hem ATV için iyi olmuş. Başarılar..

Atv iyi hamle yaptı
alacağı reytingler yüksek olmaz ama yine atv yi idare eder.

Dizi icin daha iyi oldu, 3.50+ alsa rahat devam edecektir.

Perşembe cuma pazar günü bosken kpanin yeriyle zor oynarlar
@Çiğdem- rahat ol 😉
Ayol atvde 4 almak mucize yani o yüzden oynamazlar kanald degil bu
üç arkadaş bitti cnm şimdi perşembeye 2 reytingli bir dizi lazım ankaranın dikmeni oraya gelecektir
kanal d biliyor ankaranın dikmeninin 2 reytingte kalıcağını hemen gönderdi atv kanalı ise 2 reytingli dizileri çok seviyor kalp hırsızı üç arkadaş diğer yarım şimdide hemen kalp hırsızı ve üç arkadaşın yerine ankaranın dikmeniin alıyorlar

Hahahha aynen karadayi kacak ve kpa olmasa 7. Kanal olcak

kaçakla kpada çoğu zaman 2 reyting alıyorlar cnm 🙂🙂
karadayı dısında dizileri kalmadı karadayıda 6 reytinge kadar düştü 🙂🙂
Kpa hicbi zaman 2 reyting almadi en düşük 3.5 aldi 😉 😉
Kacak 2 aliyor ama o da azar azar

Kpa hicbi zaman 2 reyting almadi en düşük 3.5 aldi 😉 😉
Kacak 2 aliyor ama o da azar azar
bu sezona 2 reytingle başladık kpada kaçakta cnm hatta ilk 3-4-5 hafta 2 reytinglerde kaldık
sonrada 3-4 reyting ortalama yakaladık kaçakta kpada 🙂🙂

bu sezona 2 reytingle başladık kpada kaçakta cnm hatta ilk 3-4-5 hafta 2 reytinglerde kaldık
sonrada 3-4 reyting ortalama yakaladık kaçakta kpada 🙂🙂
Kpa 2 ile baslamadi ayol 3le basladik

Sonradan 4 e ve 5 e çıktık

Kpa 2 ile baslamadi ayol 3le basladik

Sonradan 4 e ve 5 e çıktık
ilk haftalar 2 aldık cnm öyle hatırlıyorum ben boş bir zamanımda ilk aldığı reytinglere bakarım 2.sezonun belkıda kaçakla karıştırıyor olabilirim bir göz atmam lazım 🙂🙂

ilk haftalar 2 aldık cnm öyle hatırlıyorum ben boş bir zamanımda ilk aldığı reytinglere bakarım 2.sezonun belkıda kaçakla karıştırıyor olabilirim bir göz atmam lazım 🙂🙂
Ben baktim ilk hafta en düşük reytingi aldik total 3.29 ab 3.27 ile baslamis