Ankara'nın Dikmeni ATV'ye mi Geçiyor?

denizz19

Konu Sahibi
Favori Üye
Reaksiyon puanı
64,298
Puanı
1,060
Kanal D ekranlarında seyircisiyle buluşan, başrollerini Bülent Emrah Parlak, Gözde Kansu ve Burak Kut gibi isimlerin paylaştığı dizi olan Ankara'nın Dikmeni'nin ATV'ye transfer olacağı konuşuluyor.

Dizinin Kanal D ekranlarında yayınlanıp yayınlanmayacağının bile kesinleşmediğini göz önüne alırsak bu transferin olması muhtemel görünüyor. Ayrıca kanalın birçok yeni dizisinin olduğu gerçeği de bu haberi doğrular nitelikte.

İlerleyen günlerde haberle ilgili detaylar belli olacak.

ankaran%C4%B1n-dikmeni.jpg

Kanal d'den kaçış devam ediyor. Geçerlerse akıllılık yaparlar. :)

Tam bu konuyu oluşturmak için üye girişi yapmıştım lan. Şansa bak :D

Kanal D'nin tanıtım çekimlerinde vardı. Bu diziyi kim yapıyordu hem??? BKM mi Dpro mu?

Kanal değişimi bekliyordum şahsen Gani'min arası bir tek ATV ile düzgün muhtemelen geçer. Hayırlı olsun şimdiden. :)

Kanal D'nin tanıtım çekimlerinde vardı. Bu diziyi kim yapıyordu hem??? BKM mi Dpro mu?
Gani Müjde - Tükenmez Kalem Filmcilik. :)

Geçse iyi olur, ama yeni sezon tanıtımında olduğu için dedikodudan ibaretmiş gibi görünüyor... :)

kanal d çok akıllı bir kanal cidden bu sezon 2 reyting üstüne çıkamıcağını çok iyi biliyorlar ankaranın dikmenini o reytinglerde olan dizileri kanal d yayınlamaz kesinlikle
atv ise 2 reyting dizilere alıştı malesef kalp hırsızı ve üç arkadaş ve diğer yarımdan sonra yeni bir 2 reytingli dizileri daha olması gerekiyordu anakranın dikmeniyle doldurucaklar o boşluğu demek :F:F:F

kanal d çok akıllı bir kanal cidden bu sezon 2 reyting üstüne çıkamıcağını çok iyi biliyorlar ankaranın dikmenini o reytinglerde olan dizileri kanal d yayınlamaz kesinlikle
atv ise 2 reyting dizilere alıştı malesef kalp hırsızı ve üç arkadaş ve diğer yarımdan sonra yeni bir 2 reytingli dizileri daha olması gerekiyordu anakranın dikmeniyle doldurucaklar o boşluğu demek :F:F:F
sen derdine yan kıllı göbekli dikmen için senin parlak ömeri bitirecekler o zaman görücem böyle gülebilcen mi :F

Ankaranın dikmeni saat 23:00 cuma günü

Ruyamda gordum

Dizi adına mantıklı bir transfer olur tabi ki. Kanal D'de kalsa birkaç bölüm içerisinde farklı gün ve saatte denenip biterdi...

Kanal D'de yer kalmadı dizinin ATV'ye geçmesi mantıklı bir hamle olur. Günü de Pazar olur. :X

Ankara'nın Dikmeni ATV'ye geçerse gerçekten iki taraf içinde hayırlı bir transfer olur bence.

Forum İstatistikleri

Konular
176,646
Üyeler
8,564
Son Üye
excelancy