doğru benım pek fazla bilgim yok..ağustos ayından sonrası dakı uyeler hakkında fıkır sahıbıyım@Angelica dan yeni Senden daha eksi olduğumdan geçmiş üyeler hakkında az çok bilgi sahibiyimdir.![]()
doğru benım pek fazla bilgim yok..ağustos ayından sonrası dakı uyeler hakkında fıkır sahıbıyım@Angelica dan yeni Senden daha eksi olduğumdan geçmiş üyeler hakkında az çok bilgi sahibiyimdir.![]()
Hadi senle bir oyun oynalım.Var mısın? Yok musun?doğru benım pek fazla bilgim yok..ağustos ayından sonrası dakı uyeler hakkında fıkır sahıbıyım
varım n oyunuHadi senle bir oyun oynalım.Var mısın? Yok musun?
Bana kullanıcı sor hangi takımlı olduğunu söyleyeyim.varım n oyunu
staran hangi takımlıBana kullanıcı sor hangi takımlı olduğunu söyleyeyim.
Özgür:Gs serhatt: Fb afet Hocam:üç büyüklerden biriafet guçverir özgur serhatt
serhat hangisi olduğunu anlamadım..@Özgür gs tm....afet hoca hangisi...emre özansoy hanfisiÖzgür:Gs serhattb afet Hocam:üç büyüklerden biri
Sıradaki
Serhat Fenerliserhat hangisi olduğunu anlamadım..@Özgür gs tm....afet hoca hangisi...emre özansoy hanfisi
iki kişi bilemedın ben hangi takımlıyımSerhat Fenerli
Emre ozansoy BJK lı
afet hocayı netleştirmedim.
Tebrikler !@Angelica 🍾🎊🎉🎈 an itibariyle altmışbinler kulübüne girmiş bulunmaktasın. Nice mesajların olsun.
Sen gs Devam et...iki kişi bilemedın ben hangi takımlıyım
Nice 1.000.000 lara @Angelica Abla 😅
Ekli dosyayı görüntüle 94783Ekli dosyayı görüntüle 94784
Bana göre forumun en değerli, en sevdiğim üyelerinden birisin abla, tebrikler nice 60.000'lere.![]()
![]()
Nice mesajlara abla.. @Angelica .Iyiki forumda varsın...Bu da hediyen...
Ekli dosyayı görüntüle 94782
Rica ederim.Mesaj sayına uygun bir hediye olsun istedim.Baktıkça beni hatırla.Çok teşekkür ederim bu ne güzel hediye![]()
İks li Emre Fenerli aserat'ı bilemiyorum.aserat ve xx emre xxx
Rica ederim.Mesaj sayına uygun bir hediye olsun istedim.Baktıkça beni hatırla.![]()
angelıca hangi takımİks li Emre Fenerli aserat'ı bilemiyorum.
Gs ama kardeş takım gayseri ıh ıhangelıca hangi takım