final yapmış diziler izlemediğim gibi mini dizilerlede ilgilenmiyorum cnm cw kötü alıştırdı bizi vlla 5 sezon altı olmayacak diziler1x1. Bölüm ,
tam benlik dediğim dizilerden
muhteşem bir atmosfer bu ingiliz dizileri başka oluyor , eser agatha cristi denince zaten ümitlenmiştim boşa çıkmadı umutlarımız
tüm oyuncular nerdeyse tanıdık bir başroldeki kadın pek gözüme çarpmamış miyavv! dermody o da zaten harika güzel
poldarktan rose poldark ı görmek güzel oldu , taht oyunlarından tywin lannister ı görmek mutlu etti, sam neill zaten general karakteriyle kalite katmış
doktor armstrong @Çiğdem- in black sails den aşık olduğu kaptan flint böyle bir kadro anca mini dizide yanyana gelir?
@turkuazz ı bir kez daha etiketleyeyim @Harunnn60 da sınavlardan sonra başlar diziye umarım .. @vadikızı sende bir bak belki beğenirsin ?
@sokak sanati @Forumdash sizde foruma uğradığınızda diziyi pas geçmeyin tam sizlik
@OzaN izleyecekti zaten
@sürgünüm le @xemrexxx benden önce başlayıp bitirmişler çok hızlılar
geçelim yoruma
vera claythorne adlı kadının sekreter olarak adaya çağrılmasıyla başlayan dizi bir çok renkli karakteri gizemli adada bir araya getirdi yalnız olayların gidişatı adadan sanki çok az kişinin kurtulacağını gösteriyor her bir karakterin geçmişinde yediği hurmalar tek tek tırmalamaya başladı evin hizmetçisinden tutunda en asiline kadar hepsi katil
bant kaydında tek tek kimin kimi öldürdüğü açıklanırken kahramanlarımızın yaşadığı şok görülmeye değerdi ,içlerinden en dürüstü philip lombarth çıktı 21 kişiyi öldürdüğünü kabul etti diğerleri ağlaya sızlaya yana yakıla tuzak kurulduğundan bahsediyordu ama tuzak falan değil hepsi zamanında birilerini öldürmüş
serseri kılıklı antony ilginç bir karakterdi erken öldü? ilk bölümde yine evin aşçısını erken kaybettik bakalım ikinci bölümde kaç kişi sağ çıkacak
birde evsahiplerini çok merak ettim göremedik bir türlü bay ve bayan owen nerelerde acaba ?