Ooo Türkler yazmış. Ulu, yüce ırk Türkler Asil TürklerTürk kanı taşıyanlar.
Ooo Türkler yazmış. Ulu, yüce ırk Türkler Asil TürklerTürk kanı taşıyanlar.
Jöntürkler gibi değilmi ?
O adam kim?
Yazanı bilmiyorum ama çok gerçekçi yazdığını söyleyebilirim. Ama bazı sözler doğru değil orada haklısınız. Türk çalışkan mı bu biraz tartışılır.Jöntürkler gibi değilmi ?
O adam kim?
Türk kanı taşıyan dedim çünkü kimin yazdığını bilmiyorum.Ooo Türkler yazmış. Ulu, yüce ırk Türkler Asil Türkler
Gün geçmiyor ki sevgili seyirciler, yeni bir şey öğrenelim.Aaaaa ezanı türkçeleştiren adammış bu andımızı yazan adam.
Atatürk ve Gençliğe Hitabe de yakında gidicidir bence de, ama Türk bayrağı kalır. İstiklal Marşı 'nı yazan da Mehmet Akif Ersoy olmasa kalmama ihtimali belki olabilirdi, ama bu şekilde kalır bence.Olmasa da olur bir şey çok önemli değil ama mesele Türk kelimesinden iyice korkar bir hale gelmemiz. Evet andımızdaki çoğu kısmın anlamını bile düşünmeden söylüyorduk ama her sabah coşku içinde "Ne mutlu Türküm diyene!" demek milliyetçi duygularımızı kabartan güzel bir olaydı.
Korkarım yakında okullarda Ey Türk Gençliği, Atatürk resimleri, Türk bayrakları ve nihayetinde İstiklal Marşı bile kalkacak. Sonuçta düşündüğümüzde İstiklal Marşı'nı da andımız gibi anlamını bilmeden söylüyoruz çoğunlukla?
Gün geçmiyor ki sevgili seyirciler, yeni bir şey öğrenelim.
Bilmiyordum, demek öyleymiş.
Berkan'ın hesabını hacklemişler.Bana kalırsa doğru bir karar. Çünkü bu ülkede Türk olmayanlar da var.
Bence gerçektir. Berkan tam antici değil yani Karşı çıkmak için karşı çıkmıyor.Berkan'ın hesabını hacklemişler.
Berkan'ın hesabını hacklemişler.