birde ben hayalkırıklığına uğradım mardin midyat da neden çekilmedi , yad ilk blümleri orada çekilebilirdiDizi ya çok beğeniliyor; ya da hiç beğenilmiyor. Yorumlar bunu gösteriyor yani. Ortası yok.
Dizi zaten sit-com. Dizi sit-com olmasaydı eğer, işte o zaman daha özenle çekebilirlerdi. Aslında daha geniş bir komedi dizisi olsaydı, daha iyi olurdu. Bak o şekilde olsaydı, Mardin'in Midyat şehrinde çekilebilirdi. Dizinin türü bakımından o kadar da o şehri yer vermezlerdi. Sermiyan Midyat, Midyat'ta diziyi çekmek isterdi tabi ki. Soyadında dahi 'Midyat' var, oradan gelme yani. Doğum yeri farklı ama memleketi orası. 'Hükümet Kadın' filmini Midyat'ta çekti zaten. O bile yeter.birde ben hayalkırıklığına uğradım mardin midyat da neden çekilmedi , yad ilk blümleri orada çekilebilirdi
tamam işte , hükümet kadının çekildiği yerde çekilse daha güzel olurdu ben onu demek istedim zaten , bana özensiz geldi diziDizi zaten sit-com. Dizi sit-com olmasaydı eğer, işte o zaman daha özenle çekebilirlerdi. Aslında daha geniş bir komedi dizisi olsaydı, daha iyi olurdu. Bak o şekilde olsaydı, Mardin'in Midyat şehrinde çekilebilirdi. Dizinin türü bakımından o kadar da o şehri yer vermezlerdi. Sermiyan Midyat, Midyat'ta diziyi çekmek isterdi tabi ki. Soyadında dahi 'Midyat' var, oradan gelme yani. Doğum yeri farklı ama memleketi orası. 'Hükümet Kadın' filmini Midyat'ta çekti zaten. O bile yeter.
Ben de dedim ki; dizinin türü sit-com. Komedi ama sadece belirli mekanlarda çekiliyor dizi. Bu yüzden o kadar derine inmediler.tamam işte , hükümet kadının çekildiği yerde çekilse daha güzel olurdu ben onu demek istedim zaten , bana özensiz geldi dizi
bazı dizilerde sit-com ama her mekanda çekliyordu az dizide olsa , neyse ya , hayırlısı bakalımBen de dedim ki; dizinin türü sit-com. Komedi ama sadece belirli mekanlarda çekiliyor dizi. Bu yüzden o kadar derine inmediler.
O bahsettiğin dizilerin mekan anlamında işi geniş tuttuğunu söyleyebiliriz. Dizi daha yeni başladı ve o kadar da derine inmediği için, çok fazla mekan gözükmedi. Daha çok iç mekanlara yoğunlaşacaklar haliyle.bazı dizilerde sit-com ama her mekanda çekliyordu az dizide olsa , neyse ya , hayırlısı bakalım
sen bu diziyi sevdin galiba ?O bahsettiğin dizilerin mekan anlamında işi geniş tuttuğunu söyleyebiliriz. Dizi daha yeni başladı ve o kadar da derine inmediği için, çok fazla mekan gözükmedi. Daha çok iç mekanlara yoğunlaşacaklar haliyle.
Aslında sevip sevmeme konusunda tam emin değilim. Çok fazla güldürmedi. Gülme efekti olması da vardı, gerçi sit-com diye vardı. Diğer türlü espriler sağlamdı ve inceden göndermeleri de iyiydi yani. Belki sevip sevmeme konusunu birkaç bölüm daha izlersem karar verebilirim.sen bu diziyi sevdin galiba ?
show tv sence dizinin arkasında durur mu ?Aslında sevip sevmeme konusunda tam emin değilim. Çok fazla güldürmedi. Gülme efekti olması da vardı, gerçi sit-com diye vardı. Diğer türlü espriler sağlamdı ve inceden göndermeleri de iyiydi yani. Belki sevip sevmeme konusunu birkaç bölüm daha izlersem karar verebilirim.
Sosyal medya dizisi gibi duruyor. Reyting olarak 2.5 - 3 arası gidip gelse bile yeter. En azından o şekilde giden bir dizisi var. Dizi reyting olarak iyi başladı. Gelecek haftalarda ne olur, bu tam anlamıyla soru işareti. Dediğim gibi, 2.5 - 3 reyting arası gidip gelse bile iyi olabilir. Bir de sosyal medyada kitle oluşturduğu zaman, her şey tamam. Şu an için dizi, az çok iyi bir kitle oluşturacak gibi duruyor.show tv sence dizinin arkasında durur mu ?
Büyük ihtimalle 2. Bölümü de izlerim. İyi bir bölüm olacak gibi gözüküyor. Fragmana bakarsak, espriler yine iyi gibi duruyor.
Diziyi fırsat buldukça izlerim reytingleri umrumda olmaz,hiçbir zaman reytinge göre dizi izlemedim.
Sosyal medyada da fena değil ilk bölümü.Büyük ihtimalle 2. Bölümü de izlerim. İyi bir bölüm olacak gibi gözüküyor. Fragmana bakarsak, espriler yine iyi gibi duruyor.
3.5, 4 reyting alsa devam etmesi için yeterli zaten.Diziyi fırsat buldukça izlerim reytingleri umrumda olmaz,hiçbir zaman reytinge göre dizi izlemedim.
İkinci bölümüde izleyeceğim.
Sosyal medyada ilgiyle karşılandı, evet.Sosyal medyada da fena değil ilk bölümü.
3.5, 4 reyting alsa devam etmesi için yeterli zaten.
Haklısın neticede yapımcısı BKM Film, her türlü arkasında durur.Sosyal medyada ilgiyle karşılandı, evet.
Bir de 3.5 - 4 reyting diyorsun ama Sevdaluk mesela 2 - 3 arasında geziyor. En azından sıralama bakımından iyi ve kitlesi var. Zor günde iyi izleniyor diyebiliriz aslında. Analı Oğullu'da bu şekilde olsa, devam edebilir. Analı Oğullu'nun da zor günde iyi izlendi.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?