Show Analı Oğullu - Dizi Yorumları

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan Araf
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Dizi ya çok beğeniliyor; ya da hiç beğenilmiyor. Yorumlar bunu gösteriyor yani. Ortası yok. :)

birde ben hayalkırıklığına uğradım mardin midyat da neden çekilmedi , yad ilk blümleri orada çekilebilirdi
Dizi zaten sit-com. Dizi sit-com olmasaydı eğer, işte o zaman daha özenle çekebilirlerdi. Aslında daha geniş bir komedi dizisi olsaydı, daha iyi olurdu. Bak o şekilde olsaydı, Mardin'in Midyat şehrinde çekilebilirdi. Dizinin türü bakımından o kadar da o şehri yer vermezlerdi. Sermiyan Midyat, Midyat'ta diziyi çekmek isterdi tabi ki. Soyadında dahi 'Midyat' var, oradan gelme yani. Doğum yeri farklı ama memleketi orası. 'Hükümet Kadın' filmini Midyat'ta çekti zaten. O bile yeter. :)

Dizi zaten sit-com. Dizi sit-com olmasaydı eğer, işte o zaman daha özenle çekebilirlerdi. Aslında daha geniş bir komedi dizisi olsaydı, daha iyi olurdu. Bak o şekilde olsaydı, Mardin'in Midyat şehrinde çekilebilirdi. Dizinin türü bakımından o kadar da o şehri yer vermezlerdi. Sermiyan Midyat, Midyat'ta diziyi çekmek isterdi tabi ki. Soyadında dahi 'Midyat' var, oradan gelme yani. Doğum yeri farklı ama memleketi orası. 'Hükümet Kadın' filmini Midyat'ta çekti zaten. O bile yeter. :)
tamam işte , hükümet kadının çekildiği yerde çekilse daha güzel olurdu ben onu demek istedim zaten , bana özensiz geldi dizi :)

tamam işte , hükümet kadının çekildiği yerde çekilse daha güzel olurdu ben onu demek istedim zaten , bana özensiz geldi dizi :)
Ben de dedim ki; dizinin türü sit-com. Komedi ama sadece belirli mekanlarda çekiliyor dizi. Bu yüzden o kadar derine inmediler. :)

bazı dizilerde sit-com ama her mekanda çekliyordu az dizide olsa , neyse ya , hayırlısı bakalım :)
O bahsettiğin dizilerin mekan anlamında işi geniş tuttuğunu söyleyebiliriz. Dizi daha yeni başladı ve o kadar da derine inmediği için, çok fazla mekan gözükmedi. Daha çok iç mekanlara yoğunlaşacaklar haliyle. :)

sen bu diziyi sevdin galiba ? :)
Aslında sevip sevmeme konusunda tam emin değilim. Çok fazla güldürmedi. Gülme efekti olması da vardı, gerçi sit-com diye vardı. Diğer türlü espriler sağlamdı ve inceden göndermeleri de iyiydi yani. Belki sevip sevmeme konusunu birkaç bölüm daha izlersem karar verebilirim. :)

Aslında sevip sevmeme konusunda tam emin değilim. Çok fazla güldürmedi. Gülme efekti olması da vardı, gerçi sit-com diye vardı. Diğer türlü espriler sağlamdı ve inceden göndermeleri de iyiydi yani. Belki sevip sevmeme konusunu birkaç bölüm daha izlersem karar verebilirim. :)
show tv sence dizinin arkasında durur mu ?

show tv sence dizinin arkasında durur mu ?
Sosyal medya dizisi gibi duruyor. Reyting olarak 2.5 - 3 arası gidip gelse bile yeter. En azından o şekilde giden bir dizisi var. Dizi reyting olarak iyi başladı. Gelecek haftalarda ne olur, bu tam anlamıyla soru işareti. Dediğim gibi, 2.5 - 3 reyting arası gidip gelse bile iyi olabilir. Bir de sosyal medyada kitle oluşturduğu zaman, her şey tamam. Şu an için dizi, az çok iyi bir kitle oluşturacak gibi duruyor. :)

Ilk bölümü iyi iyi başlangıç yaptı
Başarılar dilerim🙂

Sosyal medyada da fena değil ilk bölümü. :)

3.5, 4 reyting alsa devam etmesi için yeterli zaten. :)
Sosyal medyada ilgiyle karşılandı, evet. :)

Bir de 3.5 - 4 reyting diyorsun ama Sevdaluk mesela 2 - 3 arasında geziyor. En azından sıralama bakımından iyi ve kitlesi var. Zor günde iyi izleniyor diyebiliriz aslında. Analı Oğullu'da bu şekilde olsa, devam edebilir. Analı Oğullu'nun da zor günde iyi izlendi. :)

Sosyal medyada ilgiyle karşılandı, evet. :)

Bir de 3.5 - 4 reyting diyorsun ama Sevdaluk mesela 2 - 3 arasında geziyor. En azından sıralama bakımından iyi ve kitlesi var. Zor günde iyi izleniyor diyebiliriz aslında. Analı Oğullu'da bu şekilde olsa, devam edebilir. Analı Oğullu'nun da zor günde iyi izlendi. :)
Haklısın neticede yapımcısı BKM Film, her türlü arkasında durur. :)