Show Analı Oğullu - Dizi Yorumları

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan Araf
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Haklısın neticede yapımcısı BKM Film, her türlü arkasında durur. :)
Kanallar yapımcıya göre iş yapmıyor ki. Dizi ilgi görmüyor mu? Hemen gün ve saat değiştirerek başlarlar işe ve sonrada yayından kaldırırlar. Bu diziyi herkes anlayamaz ve haliyle herkes izleyemez doğrusu ve bu yönden sıkıntı. Bunu çok beğenenlerin olduğu ve hiç beğenmeyenlerin olduğuyla açıklayabiliriz. Orta yol yok yani. :)

Kanallar yapımcıya göre iş yapmıyor ki. Dizi ilgi görmüyor mu? Hemen gün ve saat değiştirerek başlarlar işe ve sonrada yayından kaldırırlar. Bu diziyi herkes anlayamaz ve haliyle herkes izleyemez doğrusu ve bu yönden sıkıntı. Bunu çok beğenenlerin olduğu ve hiç beğenmeyenlerin olduğuyla açıklayabiliriz. Orta yol yok yani. :)
Ben de pek beğenmedim mesela sanırım senin dediğin gibi pek hitap etmedi bana ama aksine babam sevdi diziyi. :D

Dizi çok basit gibi gözüküyor ama ince mesajlar, göndermeler yapıyor. :)

Ben de pek beğenmedim mesela sanırım senin dediğin gibi pek hitap etmedi bana ama aksine babam sevdi diziyi. :D

Dizi çok basit gibi gözüküyor ama ince mesajlar, göndermeler yapıyor. :)
Dizi herkese hitap etmiyor ama yine de seven kitlesi oluşmaya başladı ve devam ediyor öyle. :)

Basit gözükmesinde daha çok sit-com olmasının etkisi var. İnce espriler, mesajlar ve göndermeleri beğendim. O yönleri çok iyiydi dizinin. :)

Dizi herkese hitap etmiyor ama yine de seven kitlesi oluşmaya başladı ve devam ediyor öyle. :)

Basit gözükmesinde daha çok sit-com olmasının etkisi var. İnce espriler, mesajlar ve göndermeleri beğendim. O yönleri çok iyiydi dizinin. :)
Bildirim gelmedi. :(

Milliyet yazarı Sina Koloğlu;

Komik dizilerin, şovların ve reklamların adresi BKM’dir. Komedi, espri, mizahın toplamı eşittir BKM. Gülelim, daha çok gülelim daha çok espri olsun, siyasi mizah yapılsın eyvallah.
Son ürün ‘Analı Oğullu’ dizisi...
GÖNDERMELERDEN BİR DEMET
‘Ünzile kaç koyun ediyor?’, ‘ Paralel ağa’, ‘Barış süreci’, ‘Zamanlama manidar’, ‘Açaydım kollarımı gitme diyeydim’ ve daha fazlası... Sezen Aksu şarkısından ‘Babam ve Oğlum’a, oradan açılıma... Aşiretten indim şehre hali de sos olmuş. Her şey olur her şey...
Sermiyan Midyat yazmış. Hep söylerim; komedi var komedi var. Böyle yazılmışsa vardır bir bildikleri. Beni aşar. Televizyon izleyicisinin ruhundan anlıyorlardır ve öyle yazıyorlardır. Her cümlenin bir ‘reyting’ karşılığı olduğu, kılı kırk yaran masa başı işiyle kotarıldığına inanıyor; gülmeme nedenimi de kendi basiretsizliğime bağlıyorum.
Bu dizi de mutlaka komiktir ve ben anlamamışımdır.
İzlemeye devam edeceğim tabii ki. Ben de gülmek istiyorum çünkü...

Aynen ben de izlerim denk geldikçe. Zaten sit-com belirli bir konusu yok her an izlenebilir. :D

Bildirim gelmedi. :(

Milliyet yazarı Sina Koloğlu;
Sina Koloğlu'ya katılıyorum. Hemen hemen düşündüklerimi yansıtmış. Ben de çok fazla gülmedim ama izlemeye devam edeceğim. Espriler anlaşılır düzeydeydi ama esprileri izleyenlere geçirmek önemli olan. :)

Sina Koloğlu'ya katılıyorum. Hemen hemen düşündüklerimi yansıtmış. Ben de çok fazla gülmedim ama izlemeye devam edeceğim. Espriler anlaşılır düzeydeydi ama esprileri izleyenlere geçirmek önemli olan. :)
Ben de bu yüzden paylaştım zaten. Senin dediklerini demiş aslında. :) Bakalım, umarım bu çizgiyi bozmaz. :)

Ben de bu yüzden paylaştım zaten. Senin dediklerini demiş aslında. :) Bakalım, umarım bu çizgiyi bozmaz. :)
Sermiyan Midyat tecrübeli bir isim. Ne yapacağını çok iyi bilir yani. Diziyi farklı bir şekilde sundu, yani klişeye kaçmadı. Bu da çizgisini bozmadan, daha ileriyi taşıyabileceğini gösteriyor. :)

Sermiyan Midyat tecrübeli bir isim. Ne yapacağını çok iyi bilir yani. Diziyi farklı bir şekilde sundu, yani klişeye kaçmadı. Bu da çizgisini bozmadan, daha ileriyi taşıyabileceğini gösteriyor. :)
Biraz araştırma yaptım aslında senaryo grubunda yer aldığı diziler başarılı diziler; Emret Komutanım, Berivan, Aşkına Eşkiya.. Bakalım bu dizi o kadar uzun soluklu olacak mı? Gerçi sit-comlar reytingi her ne kadar iyi olsa bile belli bir bölüm sonra tıkanıyor, ilerliyemiyor. İşi zor gibi. :)

Biraz araştırma yaptım aslında senaryo grubunda yer aldığı diziler başarılı diziler; Emret Komutanım, Berivan, Aşkına Eşkiya.. Bakalım bu dizi o kadar uzun soluklu olacak mı? Gerçi sit-comlar reytingi her ne kadar iyi olsa bile belli bir bölüm sonra tıkanıyor, ilerliyemiyor. İşi zor gibi. :)
Şu an için mekan ve karakter bakımından sınırlı gibi gözüküyor. Büyük ihtimalle dizi tam anlamıyla tuttuğunda mekanları genişletirler ve karakterler çoğalır. İşi zor değil yani, zamanla her anlamda dizi genişler. :)

Türkiye'de böyle dizilerin olması üzüntü verici.

diziyi bi 15 dakka falan izledim hangi gündü unuttum dün yada öbür gün
arkadaş bu ne kötü hatta berbat bir dizidir gerçekten şaşıyorum bunu yapanlara
hatta izledikten sonra dedim girip yorum yapayım foruma yani bir dizi çok iyi olursa veya çok kötü olursa onu yorumlamak isterim gerçekten her anlamıyla berbat bir dizi acilen kaldırılmalıdır bu mu komedi

Ben genel olarak söyledim. Klişenin, sıradanlığın, kalitesizliğin birleştiği bi 'sitkom' işte...
aga senin bu yorumunu görünce ne kadar doğru düşündüğümü anladım 15 dakka izledim işkence gibiydi ben böyle kötü bi dizi görmedim :D

diziyi bi 15 dakka falan izledim hangi gündü unuttum dün yada öbür gün
arkadaş bu ne kötü hatta berbat bir dizidir gerçekten şaşıyorum bunu yapanlara
hatta izledikten sonra dedim girip yorum yapayım foruma yani bir dizi çok iyi olursa veya çok kötü olursa onu yorumlamak isterim gerçekten her anlamıyla berbat bir dizi acilen kaldırılmalıdır bu mu komedi

aga senin bu yorumunu görünce ne kadar doğru düşündüğümü anladım 15 dakka izledim işkence gibiydi ben böyle kötü bi dizi görmedim :D
Ben de izlediğimde direk yorum yapma ihtiyacı hissetmiştim :D

Ben de izlediğimde direk yorum yapma ihtiyacı hissetmiştim :D
insan bu berbatlığı bi yere yazmak istiyor :D bende dedim komik bi dizidir belki takılayım biraz Aman Yarabbi işkence gördüm 10-15 dakka :D karanın işkencelerinden daha etkili :kiki:

insan bu berbatlığı bi yere yazmak istiyor :D bende dedim komik bi dizidir belki takılayım biraz Aman Yarabbi işkence gördüm 10-15 dakka :D karanın işkencelerinden daha etkili :kiki:
Ah ulan ah.:D
Mis gibi komedi dizileri var. Onları izle. Mesela LM :D