AnaKin Yeniden Süper Mod !

Bizden bir şey olmaz. Biz üye olalı daha 1-2 ay oldu :D Biz kim foruma damga vurmak kim :D Biz gelirken,siz dönmüş hatta bir daha gelmeye başlamışsınız :D Kısacası tebrikler. Lafı yine gereksiz yere saçma laflarla uzattım. Özür dilerim bundan dolayı.

Yok hayır düşüncelerini belirttin herhangi bir saçmalık yapmadın düşüncelerini elbette belirteceksin.Kim ne der şeklinde düşünmeden saygı çerçevesinde belirtmekten asla çekinme :)

Güzel düşüncelerin içinde ayrıca teşekkürler.Sizde o noktalara,emek verip takdir edilme noktasına en kısa sürede gelirsiniz inşallah :)

4-5 yıl sonra belki diyeceğim ama ihtimal vermiyorum. Biz sitenin ilk kurulduğunda burada olsaydık belki,derdim ama biz sitenin 4. yılına yetişebildik :D Sitenin 8.senesinde 2015'te belki sizin gibi oluruz ama küçük bir ihtimal :D

Tamam arkadaş beni teselli etmene gerek yok. İmkansız olduğunu biliyorum önemli değil ama. Önemli olan güzel paylaşımda bulunmak.

Benim de tebrik etmekten başka yapacak bir şeyim yok :D Tebrikler. Sen hakiki bir süper moderatörsün. Bunu söylemek bana düşmez tabii ki... Ama ben seni hiç sevmedim. Nefret ettim ilk günden. Seni dövmek istiyorum AnaKin ( Şaka yaptım,öyle şey olur mu kardeş... Bu arada tekrardan tebrikler.)

Benim de tebrik etmekten başka yapacak bir şeyim yok :D Tebrikler. Sen hakiki bir süper moderatörsün. Bunu söylemek bana düşmez tabii ki... Ama ben seni hiç sevmedim. Nefret ettim ilk günden. Seni dövmek istiyorum AnaKin ( Şaka yaptım,öyle şey olur mu kardeş... Bu arada tekrardan tebrikler.)
Bu tür espriler çocukça değil mi idi?

Aynı espriyi eski nickiyle Sanchez45 yaptı. Şimdi Lightening Thief mi ne. Ondan çaldım espriyi sen git ona söyle bu laflarını.

Öncelikle flood olayına dikkat edelim.Şu agresif tavırlarda gereksiz yere forumu kirletip ortamı geriyor.Lütfen sakin olup düşünerek yazalım...